| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
bokito12 27 maart 2012 | |
Goed gangbaar voor kinderen, gehandicapten (rolstoel) en ouderen. Daarnaast is het personeel uitermate vriendelijk en gezellig. Ook om leuk een praatje mee te maken.
Opbezoek 12 februari 2012 | |
Gisteren wezen eten.
Proever74247 26 oktober 2011 | |
Ik heb onlangs met een groep van 10 personen in dit restaurant gegeten. Hoewel het restaurant veel gasten had was de bediening vlot en vriendelijk. Het warme buffet was behoorlijk gevarieerd en elk gerecht goed klaargemaakt. Ik kom er graag terug. |
Barbara1602 26 februari 2011 | |
Wij zijn vaste klant bij dit restaurant en komen hiervoor zelfs heel regelmatig uit Arnhem. De kwaliteit is uitstekend,uitgebreide keuze in een goede ambience, maar vooral de bediening maakt dat je je zeer welkom en speciaal voelt. Ik ben vegetarier en steevast worden er altijd een aantal vegetarische gerechten aan tafel gebracht (sushi met banaan!), zelfs zonder dat ik er zelf om vraag. Grand Oriëntal noem ik een echte aanrader!
rianne 8 november 2010 | |
Heerlijk gegeten voor een goede prijs.
Geef zelf je mening over Grand Oriëntal