Andre87 11 maart 2012 | |
Ik heb vorige week in het restaurant Mesken oost een mix grill gegeten. Het was echt heerlijk en aanrader. De prijzen zijn ook redelijk en je krijgt echt een volle schotels. Restaurant heeft een warme sfeer. Vriendelijke bedining en attent. Ik kom zeker nu vaker terug... |
kit30 3 april 2011 | |
Het eten was hier altijd erg lekker, prijs/kwaliteit prima. De laatste maanden hebben wij 3 keer gegeten maar het was zo'n teleurstelling. Het brood was droog en oud en het vlees aangebrand. De porties worden steeds kleiner maar de prijs gaat wel omhoog. Hier gaan wij niet meer eten. |
Proever48295 3 oktober 2010 | |
Vrijwel alles is er goed, de sla mag iets beter. Ik kom er graag. Constante kwaliteit. |
Proever53831 19 november 2006 | |
Ik herhal de vorige: Absoluut en zonder twijfel de aller- allerlekkerste **linzen soep** van Amsterdam. Voor 5 euro kan je heerlijk eten (soep een een broodje). De bediening is erg vriendelijk. een aanrader! |
Proever19069 17 augustus 2004 | |
Absoluut en zonder twijfel de aller- allerlekkerste shoarma van Amsterdam. Altijd tjokvol Turken, met bijbehorend messing- en nepplant interieur. Eten: 5 euro pp. |
Geef zelf je mening over Restaurant Mesken