| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
WilcoB 26 november 2011 | |
Een hele prettige sfeer waarbij je goed kunt eten. Een kaart waarbij iedereen wel wat van zijn gading heeft. We hebben lekker gegeten. De bediening is goed. Een lekkere wijn gedronken. Kortom we hebben een fijne en gezellige en vooral smaakvolle avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. |
Manoniemia 26 november 2011 | |
We hebben een leuke avond gehad bij Easy Diner. De ontvangst was hartelijk en de bediening was spontaan en beleefd. We hebben heerlijk gegeten en hoefde niet lang te wachten op ons eten en drinken.Op de kaart staat voor ieder wat wils en het is er niet duur. Er hangt een ontspannen sfeer. Je merkt dat de medewerkers er met plezier werken. Waarschijnlijk komt dit voort uit het enthousiasme van de eigenaar. Wij komen zéker terug!!! |
MevrdeJong 26 november 2011 | |
25 november hebben wij met zijn 4e gegeten bij restaurant easy-dinner. Wij hadden een tafeltje bij het raam gereserveerd en die stond keurig voor ons klaar. We werden bediend door n dame die vriendelijk was en een praatje met ons maakte. over het algemeen stonden er leuke vlotte meiden. Het eten was goed, het smaakte ons en er werd regelmatig gevraag of het naar wens was. wij hebben in ieder geval wel een gezellige en leuke avond gehad ! restaurant easy dinner is zeker aan te raden. |
BabetteJ 22 november 2011 | |
Afgelopen vrijdag met 3 vrienden bij Easy Dinner gegeten. Erg aan te raden. Het is een gezellige en sfeervolle zaak. Het eten is van zeer goede kwaliteit voor een lage prijs. We hadden alle 4 steeds andere gerechten en waren ook alle 4 erg tevreden over de gerechten.
yoasty 22 november 2011 | |
Een prettig restaurant om met familie uit eten te gaan. De bediening is attent en de gerechten zijn de moeite waard, zeker gezien de lage prijzen. Fijn om een restaurant te hebben waar altijd weer wat nieuws is te beleven. |
Geef zelf je mening over Easy Dinner