KeukenThais
Openingstijden16.00-22.00

Erik dB Erik dB 26 december 2011

Na 2 dagen uitgebreid tafelen met kerst gingen we vandaag voor de Thai-afhaal. Hoewel het laten bezorgen via 1 van de concurrenten wellicht makkelijker (en een paar euro goedkoper) is, zijn we toch maar voor de kwaliteit van Suvarnaphum gegaan. Het was er vol op 2e kerstdag, maar ik kon met een schaaltje kroepoek plaatsnemen op een stoel, die overigens bijna in de keuken stond. Leuk om te zien hoe het eten wordt bereid! Wederom erg smakelijk, zowel de aromatische rode curry als de kip/cashewnoten. Volgende keer maar eens in het restaurant eten, het was een gezellige drukke boel.

Proever71684 Proever71684 27 november 2011

Altijd lekker een aanrader.Vriendelijke bediening

maaike007 maaike007 27 juli 2011

We hebben hier heerlijk gegeten. Volgens ons is het een van de betere Thaise restaurants van Amsterdam. De gerechten worden vers bereid en smaken authentiek. In tegenstelling tot wat je nog weleens overkomt bij anderen, was het eten niet vet.
De sfeer is matig. Dat heeft vooral te maken met de TV die hard aanstaat. Madonna gaf een goede show, maar daar kwamen we niet voor :-). Ondanks dat, gaan we zeker nog een keer terug.

Peter1976 Peter1976 21 april 2011

Beste Thai ever!!!
Ik kom hier vaker. Het eten is top. Bediening is niet altijd van hoge kwaliteit, maar wel altijd vriendelijk. Geen fancy restaurant, maar gewoon lekker bij Thaise mensen op bezoek om te eten.

heideroel heideroel 13 februari 2011

Dit is typisch zo'n restaurantje in een buitenwijk van de grote stad dat beter is dan de hotspots in het centrum, waar je voor mindere waar meer betaalt. Uitstekende kwaliteit van de gerechten, bediening wat onbeholpen maar uiterst vriendelijk. Aanrader.

Geef zelf je mening over Thais restaurant Suvarnaphum