Ik ken Akko sinds ik daar als klein kind daar al kwam met mijn ouders. Ik ben dus bekend met de oude eigenaar van Akko en hoe het toen daar aan toe ging.
Qua snelheid en efficiëntie zijn ze vooruit gegaan. Het eten is echter hetzelfde gebleven. Voor een keertje is het wel lekker om een Nasi Speciaal te halen, maar dit is slecht voor je lijn. Kijk zeker niet in de keuken als de deur eens open gaat, want dan ga je als klant zeker rot schrikken. Het personeel is niet bepaald klantvriendelijk en afstandelijk. Een aanrader om te halen is de Sate met Ketjapsaus. Wel zeggen dat je met Ketjapsaus wilt hebben, anders kom je terug met pindasaus.
Bestelling geplaatst Nasi met Tja Sieuw, portie saté, broodje kip kerrie en een stukje bloedworst. De Nasi is heerlijk en voldeed aan m'n verwachtingen. De saté was ook goed en ik ben vrij kieskeurig. Het broodje kip kerrie, at ik ter plekke op. En beviel me ook, alleen de peper was net te scherp. (je kan het aangeven, dat je wat minder wilt) Verder een uitstekend sappig broodje. Overigens bij me nasi ook peper mee gehad en dit maakte het allemaal bijzonder goed. Geeft net dat beetje extra, waardoor je wilt gaan watertanden. En op de meeste plekken, die ik ken. Valt een stukje bloedworst tegen, maar bij hun. Een lekkere juiste smaak. Kortom een goede en degelijke tent, vriendelijk geholpen. Eten was klasse & vers en zal in de toekomst vaker verschijnen daarzo. Uitstekend dus !
De mensen van Akko schamen zich niet om verrot vlees te verkopen. De Tjau min had 2 soorten vlees die zwaar over de datum waren. Het rook gewoon zuur en zag er zwart uit. Zonder dollen...dit eten is echt gevaarlijk voor de gezondheid en zou oudere mensen en/of kinderen ernstig ziek kunnen maken. Voor de eigenaar zal het allemaal worst wezen, zolang hij maar zijn (vr)eten verkoopt. Mensen van de Voedsel en Waren Autoriteit....grijp in !!!!!
Zeer positief! Vooral de moksi meti en de broodjes met kerrie kip zijn zeer goed bevallen. Is zeker voor herhaling vatbaar. Helaas is het slechts een afhaalrestaurant, maar toch is de service snel.