kimoverman 16 maart 2012 | |
Wat een plezierige verrassing! Achterin een boekwinkel denk je niet de lekkerste koffie van Den Haag te vinden, maar dat heb ik volgens mij wel gedaan! Je moet er wel even op wachten, maar dan krijg je ook echt wat. Het was overigens ook echt ontzettend druk en de koffie wordt per kopje gemaakt, dus je krijgt waar voor je geld! |
Proever75598 6 oktober 2011 | |
Rumoerig, veel lawaai door kinderen. Is een keuze uiteraard maar voor mensen die dat niet willen, kun je Kicking Horse Cafe beter links laten liggen. Onmogelijk een gesprek te voeren.
Applesandwine 8 september 2011 | |
daghap is wat duurder geworden, maar nog steeds echt lekker. waar krijg je zo'n etentje voor een 10tje...ok, 12,50. keuze uit vlees, vis, vegetarisch en pasta. nu hebben ze ook wijntje. ik kom hier lekker allen, altijd iets te lezen, is ja in een bookstore. den haag's best kept secret. tot 20 uur! |
coach 3 september 2011 | |
De nieuwe menukaart is in mijn ogen geen verbetering. De broodjes waren vroeger beter belegd. De daghap van 10 euro is wel erg klein van portie. Cappucchino lukt niet altijd, ligt er aan welk personeelslid de koffie maakt. |
SMdO 22 juni 2011 | |
Hadden gisteren alleen 2 verse muntthee besteld, maar toen het wat lang duurde voordat we ze kregen (waren het vergeten), kregen we bij het uiteindelijk brengen van de 2 verse muntthee, een welgemeend excuus en 2 tegoed bonnen voor een gratis kopje koffie of thee de volgende keer. Kan gebeuren, maar perfect opgelost toch! |
Eric1968 3 november 2009 | |
Kom hier regelmatig voor een kopje koffie, broodje, of muffin.
Proever31981 23 augustus 2009 | |
Heb hier koffie gedronken op een maandag ochtend met een lekker chocolade taartje erbij. Het systeem heeft niet mijn voorkeur maar de inrichting vind ik erg leuk met hoge en lage tafels door elkaar. De koffie was erg goed gemaakt en alles zag er schoon en fris uit niks op aan te merken en goed gedaan dus! |
Proever43440 16 mei 2009 | |
Samen met de Boterwaag het lekkerste kopje koffie van Den Haag. Bediening is erg vriendelijk, broodjes en soep zijn heerlijk. Mensen die niet van kinderen houden kunnen inderdaad op woensdagmiddag beter wegblijven... |
Dzjiel 18 februari 2009 | |
Al een paar keer geweest om te lunchen. Lekkere broodjes, keurig, behulpzaam personeel en een heerlijke, chaotische sfeer. Winkelpubliek, kinderen, alles door elkaar. Gewoon gezellig. En een goede prijs/kwaliteitverhouding. |
Proever83955 11 november 2008 | |
Na veel goeds te hebben gehoord over dit eetcafe besloot ik zelf een kijkje te nemen.
Geef zelf je mening over Kicking Horse Café