Heerlijk gegeten, 3 gangen menu met vis specialiteit, was erg lekker.Mijn man had ook het 3 gangen menu maar dan met de vlees specialiteit, hij vond het ook erg lekker. Voor € 25 per persoon een heerlijk menu gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening.Wij komen hier zeker vaker terug.
Hemelvaartsdag was heerlijk zonnig dus even gaan lunchen bij
carpediem op het terras lekker in de zon.
Ik had een italiaanse bol met pittige kip deze was heerlijk precies pittig genoeg en een grote portie! mijn vriendin had de croc monsigneur vind ze in frankrijk altijd zo lekker, deze wat net zo goed een erg goede kaas zat hierop een aanrader.
Verder was de bediening snel en vriendelijk kortom "Ik ga daar vaker lunchen"
Gezellig uitziende tent die zich gelukkig niet beter voordoet dan wat het is: een eetcafé waar je redelijk (prijzig) kunt lunchen en op een terras een drankje en hapje doet. Met jonge, wat slome bediening die meestal vriendelijk is, maar niet allen kundig. Zo bestelde ik een tonic zonder ijs en kreeg deze ook zonder citroen. Toen ik om een schijfje citroen vroeg, kreeg ik een wedervraag: U wilde toch zonder ijs? En dan doodleuk stellen dat wanneer je een tonic zonder ijs vraagt, je dus ook meteen zonder citroen bedoelt...
Enkele weken geleden op een donderdag voor het eerst een diner genuttigd en dan valt het ineens op dat ik aan een diner toch hogere eisen stel dan aan een simpele lunch, zelfs in een eetcafé. Lauwe en te zoute tomatensoep. Net iets te ver doorgebakken ossenhaaspuntjes, daardoor nogal taaierig is met Stroganoffsaus met kleine platte stukjes vel die voor paprika moeten doorgaan, donkere te zoete satésaus, slappe zoete atjar, frites met 2 zakjes mayonaise, etc. De gerechten zijn recht-toe-recht-aan; je gerecht ziet er precies zo uit zoals omschreven op de kaart. Niets meer en niets minder. De koffie na het eten was lauw met drab op de bodem. Als ik er al zal terugkomen, zal ik het de volgende keer maar gewoon houden bij een broodje voor de lunch met een frisdrankje erbij.
We hebben er heerlijk gegeten. De kwaliteit was perfect en hoeveelheid meer dan genoeg. De prijs was prima, zeker als je het afzet tegen de porties en hoe lekker het was!