1 2 3 ouder »

de tante de tante 1 november 2011

sinds shinto bestaat had ik een soort vooroordeel over het souterain waar het restaurantje zich bevindt. Een paar weken geleden zijn mijn vriend en ik er toch Sushi gaan halen, op aanraden van een collega. En we zijn sindsdien vaste klant! de sushi is verrukkelijk, de bediening is snel en vriendelijk en het souterain? daar is niks mis mee! ik vind Shinto echt een ontdekking en haal er nu 2 keer per week sushi! lekker en vers as can be! aanrader!

Peter Goedkoop Peter Goedkoop 22 april 2011

Pakweg anderhalf jaar geleden haalde ik hier vaak een maaltje sushi en vond dat steeds prima. Eergisteren deed ik dat weer en het was nog steeds heerlijk om die hapjes thuis lekker op te peuzelen. Het was smakelijk en duidelijk lekker vers. Jammer dat sushi nogal prijzig is, maar als je een lekker licht maaltje wilt, kun je hier goed terecht.

Olanda Olanda 13 juli 2009

Ik heb hier nu twee keer besteld via internet, en het was beide keren prima! Tweede keer zat er geen soyasaus bij, maar die zijn ze nog komen brengen. het eten wordt altijd supersnel bezorgd ook.

ww ww 6 juli 2008

Sushi is niet lekker, wokgerechten weet ik niet. Bediening is vriendelijk. prijs/kwaliteitverhouding = slecht. ik kan lekkere en goedkopere sushi elders krijgen.

Proever46113 Proever46113 2 juni 2007

Sushi is lekker en wordt hygienisch klaargemaakt, wokgerechten ook prima. Bediening is vriendelijk en vlot. Paar verbeterpunten: kok staat te roken in de keuken=vies, nagels ober letter zwart van vuil, ronkende brommers voor ingang restaurant verspreiden benzinelucht.
Afhalen dus volgende keer.

Proever23137 Proever23137 18 februari 2007

De afgelopen maand twee keer gegeten in dit afhaalrestaurant. In dit souterrain staan slechts een paar tafeltjes, continu komen de brommerbezorgers binnen met hun helm op en wachtende mensen zitten bijna bij je aan tafel. Toch heeft dit tentje iets speciaals. De bediening is grappig en vlot en ondanks de drukte accuraat en vriendelijk. De sushi is echt lekker! Inmiddels hebben wij de meeste sushi (Japanse restaurants) in de stad wel bezocht maar moet eerlijk zijn dat weinig restaurants aan deze kwaliteit kunnen tippen. Heb het ook wel eens laten bezorgen en dat was ook nog eetbaar terwijl sushi nou echt vers van het mes moet worden gegeten. Geen aanrader om gezellig en avondje uit eten te gaan met je geliefde maar wel om lekker snel en heerijk een hapje te gaan eten alvorens de kroegen in de gezellige pijp in te duiken.

Proever6619 Proever6619 28 september 2006

De sushi is prima te doen, maar de noedels? Smakeloos en ontzettend saai. Na een paar happen heb je echt geen zin meer om door te eten. Tip: laat je eten niet bezorgen maar haal het zelf af. In een kwartiertje is het gepiept.

Proever46409 Proever46409 8 mei 2006

Wat sushi betreft ben ik een Freak, heb tot nu toe twee keer sushi laten bezorgen van deze toko, is me tot nu toe goed bevallen. Slechte sushi\'s vallen bijna uit elkaar of hebben niet de juiste vlees rijst verhouding of de zuurgraad is niet in balans, de Shinto sushi\'s voldeden al mijn verwachtingen. Naar mijn mening waren ze op tijd met bezorgen en het eten is goed. Ervaar het zelf...

Proever38526 Proever38526 25 april 2006

Wat en verschrikking. Ooit een keer de noodles gehaald en de hele nacht kramp in mn buik. Nu de sushi, dit was erg, De zalm en tonijn sashimi leken wel van rubber, wat is dit? Andere witvis op de sushi was oud! Heel erg slecht, jammer, ik had ze graag een kans gegeven maar ga hier nooit meer heen.

Proever43983 Proever43983 27 februari 2006

Door weersomstandigheden en omdat wij thuis geen eten hadden, waren mijn vriend en ik (sushi liefhebber) gedwongen te eten bij Shinto. Na al die negatieve reacties had ik tegen mijn zin toch maar sushi besteld, mijn vriend had een wokgerecht besteld. Wij waren allebei verbaasd, het eten was helemaal niet zo slecht, integendeel het was erg LEKKER, zeker de prijs kwaliteit verhouding is hier goed! Wat bleek, ze hebben sinds kort een andere eigenaar/ chefkok?! De bediening was trouwens goed en vriendelijk. Wij zullen zeker nog vaker langskomen bij SHINTO, een toppie!!! Over de bezorging kunnen we momenteel niks zeggen, omdat we daar hebben gegeten.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Sushi Bar Shinto