KeukenJapans
Openingstijden16.00-22.00

de tante de tante 1 november 2011

sinds shinto bestaat had ik een soort vooroordeel over het souterain waar het restaurantje zich bevindt. Een paar weken geleden zijn mijn vriend en ik er toch Sushi gaan halen, op aanraden van een collega. En we zijn sindsdien vaste klant! de sushi is verrukkelijk, de bediening is snel en vriendelijk en het souterain? daar is niks mis mee! ik vind Shinto echt een ontdekking en haal er nu 2 keer per week sushi! lekker en vers as can be! aanrader!

Peter Goedkoop Peter Goedkoop 22 april 2011

Pakweg anderhalf jaar geleden haalde ik hier vaak een maaltje sushi en vond dat steeds prima. Eergisteren deed ik dat weer en het was nog steeds heerlijk om die hapjes thuis lekker op te peuzelen. Het was smakelijk en duidelijk lekker vers. Jammer dat sushi nogal prijzig is, maar als je een lekker licht maaltje wilt, kun je hier goed terecht.

Olanda Olanda 13 juli 2009

Ik heb hier nu twee keer besteld via internet, en het was beide keren prima! Tweede keer zat er geen soyasaus bij, maar die zijn ze nog komen brengen. het eten wordt altijd supersnel bezorgd ook.

ww ww 6 juli 2008

Sushi is niet lekker, wokgerechten weet ik niet. Bediening is vriendelijk. prijs/kwaliteitverhouding = slecht. ik kan lekkere en goedkopere sushi elders krijgen.

Proever46113 Proever46113 2 juni 2007

Sushi is lekker en wordt hygienisch klaargemaakt, wokgerechten ook prima. Bediening is vriendelijk en vlot. Paar verbeterpunten: kok staat te roken in de keuken=vies, nagels ober letter zwart van vuil, ronkende brommers voor ingang restaurant verspreiden benzinelucht.
Afhalen dus volgende keer.

Geef zelf je mening over Sushi Bar Shinto