Johnms 17 maart 2012 | |
Gisteren voor het eerst bij Otaru gegeten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker omdat je korting op de sushi's krijgt. Naast sushi's hadden we ook wat gril-spiesjes genomen. Het was erg lekker. Vriendelijke bediening. Kom hier zeker nog een keer terug als we weer in amsterdam zijn.
Annelein 15 januari 2012 | |
Wat een narigheid daar;
Winelovers 17 september 2011 | |
Voor af te halen zeker de beste sushi tent in Amsterdam. Prijs/kwaliteit is prima! Veel sushi tenten ogen als vreetschuren. Bij otaru heb ik dat idee helemaal niet. Al zou ik hier niet zo snel binnen gaan eten omdat het wat ongezellig uitziet. |
Arito 11 september 2011 | |
Kan niets zeggen over de ervaring in het restaurant omdat ik hier altijd afhaal, maar verreweg de beste prijs/kwaliteitverhouding voor sushi in Amsterdam.
Carlijn.123 20 augustus 2011 | |
Niks mis met het eten, maar we werden wel afgeraffeld door de bediening. We geen seconde pauze tussen de gangen en stonden binnen 20 minuten weer buiten na een 5 gangendiner. |
MeMalou 13 juli 2011 | |
Al meerdere malen bij Otaru gegeten en elke keer was de sushi smakelijk. De maki's zijn groot en vers. De kortingsaanbieding is natuurlijk mooi meegenomen. Zo kun je makkelijk voor 15eu pp je buikje rond eten. De menukaart is alleen niet heel erg uitgebreid, dat is het enige minpunt. De bediening is vriendelijk, maar als het druk is hebben ze ook graag dat je snel weer vertrekt. Leuk voor een snelle, goedkope hap! |
jan-diana 5 juli 2011 | |
wij zijn er, in een lang weekend Amsterdam, 2 dagen achter elkaar gaan eten en het was geweldig lekker, heel betaalbaar en super vriendelijk personeel. We werden de tweede keer bij binnekomst herkend en er werd ons het IENS diner wederom aangeboden. Dat hebben we niet gedaan, maar gekozen voor 2 andere geweldige menu s. Ik maak spontaan reclame voor Otaru bij al mijn familie, vrienden en kennissen! Diana |
kiapdx 23 juni 2011 | |
sobere inventaris. Aardige, behulpzame bediening. Voor ons een eerste kennismaking met de japanse keuken. Groot voordeel dat het een zeer gezonde keuken is. Door Iens het een keer voordelig kunnen uitproberen. Jammer, maar het is onze smaak niet helemaal. toch houden we er een goede herinnering aan over. Jong publiek, leuk. |
Likes-to-eat-out 23 juni 2011 | |
Eenvoudig maar gezellig restaurant met zeer vriendelijke bediening! De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. |
De Chef 21 mei 2011 | |
Een heerlijke sushi in een "simpele" omgeving. Niet duur en geweldige "value for money". Aanrader! |
Geef zelf je mening over Otaru