Reserveer nu
Otaru over zichzelf

Otaru is gespecialiseerd in de traditionele japanse keuken. Hier vindt U dagverse sushi & sashimi tot overheerlijke tempura & japanse grill. Bij Otaru kunt U al jaren hun dagverse sushi’s genieten voor de helft van de prijs. Tot 50% sushi korting … de gehele dag! Het restaurant ligt tussen de Rijksmuseum en de Heineken Experience.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Johnms Johnms 17 maart 2012

Gisteren voor het eerst bij Otaru gegeten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker omdat je korting op de sushi's krijgt. Naast sushi's hadden we ook wat gril-spiesjes genomen. Het was erg lekker. Vriendelijke bediening. Kom hier zeker nog een keer terug als we weer in amsterdam zijn.

Annelein Annelein 15 januari 2012

Wat een narigheid daar;
mochten om 14.55 vast plaatsnemen van de kok omdat de zaak 5 minuten later open zou gaan en de deur al open stond. De collega van de bestellingen moest nog komen. Toen deze later voor een per ongeluk dichtgeslagen deur stond en wij niet direct begrepen dat hij naar binnen wilde, kwam hij kwaad binnen en zij dat we helemaal niet binnen gelaten mochten worden en begon hij woest aan de stoelen te schuiven. We zijn toen maar weggegaan; van de zogenaamde aziatische vriendelijkheid was niets terug te vinden. Misschien lachen ze vriendelijk als je de bestelling komt opgeven ( omdat ze weten dat er dan euro's aan komen ) , maar verder heb je in deze ongezellige tent echt niets te zoeken.Het is dat het half geld is dat er wrsch nog mensen komen, maar verder zijn er in Amsterdam veel gezelliger restaurantjes voor eerlijke oprechte sushi.

Winelovers Winelovers 17 september 2011

Voor af te halen zeker de beste sushi tent in Amsterdam. Prijs/kwaliteit is prima! Veel sushi tenten ogen als vreetschuren. Bij otaru heb ik dat idee helemaal niet. Al zou ik hier niet zo snel binnen gaan eten omdat het wat ongezellig uitziet.

Arito Arito 11 september 2011

Kan niets zeggen over de ervaring in het restaurant omdat ik hier altijd afhaal, maar verreweg de beste prijs/kwaliteitverhouding voor sushi in Amsterdam.

Top!

ps. neem de Dragon Maki.

Carlijn.123 Carlijn.123 20 augustus 2011

Niks mis met het eten, maar we werden wel afgeraffeld door de bediening. We geen seconde pauze tussen de gangen en stonden binnen 20 minuten weer buiten na een 5 gangendiner.

MeMalou MeMalou 13 juli 2011

Al meerdere malen bij Otaru gegeten en elke keer was de sushi smakelijk. De maki's zijn groot en vers. De kortingsaanbieding is natuurlijk mooi meegenomen. Zo kun je makkelijk voor 15eu pp je buikje rond eten. De menukaart is alleen niet heel erg uitgebreid, dat is het enige minpunt. De bediening is vriendelijk, maar als het druk is hebben ze ook graag dat je snel weer vertrekt. Leuk voor een snelle, goedkope hap!

jan-diana jan-diana 5 juli 2011

wij zijn er, in een lang weekend Amsterdam, 2 dagen achter elkaar gaan eten en het was geweldig lekker, heel betaalbaar en super vriendelijk personeel. We werden de tweede keer bij binnekomst herkend en er werd ons het IENS diner wederom aangeboden. Dat hebben we niet gedaan, maar gekozen voor 2 andere geweldige menu s. Ik maak spontaan reclame voor Otaru bij al mijn familie, vrienden en kennissen! Diana

kiapdx kiapdx 23 juni 2011

sobere inventaris. Aardige, behulpzame bediening. Voor ons een eerste kennismaking met de japanse keuken. Groot voordeel dat het een zeer gezonde keuken is. Door Iens het een keer voordelig kunnen uitproberen. Jammer, maar het is onze smaak niet helemaal. toch houden we er een goede herinnering aan over. Jong publiek, leuk.

Likes-to-eat-out Likes-to-eat-out 23 juni 2011

Eenvoudig maar gezellig restaurant met zeer vriendelijke bediening! De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.

De Chef De Chef 21 mei 2011

Een heerlijke sushi in een "simpele" omgeving. Niet duur en geweldige "value for money". Aanrader!

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Otaru