M.Meijering 30 augustus 2011 | |
17 augustus spontaan besloten hier te gaan eten. Geen enkel probleem en het weer werkte die dag ook mee zodat we lekker op het terras konden zitten. Onze dochter van 11 maanden vermaakte zich prima.
Velsen 13 februari 2011 | |
Met mijn man hier heerlijk gegeten, goede bediening, lekkere wijn! en een zeer fraaie locatie |
kokskeus 23 december 2009 | |
Tijdens ons tweede verblijf in het aangrenzende bungalowpark weer heerlijk gegeten in dit restaurant. De bediening is vriendelijk en attent. Het aperatief, zowel als het degustief in de gezellige omgeving van het open haardvuur genuttigd. In zomerse omstandigheden is het terras een interessante optie,terwijl het bij minder goed weer binnen heerlijk toeven is. Een aanrader.
Proever82557 27 november 2008 | |
We hadden een 4-gangen verrassingsmenu voor E 41,50 Heerlijk eten met verschillende soorten wild als hoofdgerecht. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
Robster 29 april 2008 | |
Het was een warme lenteavond zodat het goed toeven was op het terras aan het water. Het was weer tijd voor asperges zodat er gekozen werd voor een aspergesoep en een aspergesalade (met eendenborstfilet) met als hoofdmaaltijd asperges met zalm en entrecote.
Proever55816 15 januari 2007 | |
Voor mij tellen een hoop dingen mee. De naam "Fort Bronsbergen" wekt een heel andere verwachting, dan wat het is. Het is geen 'fort', maar nieuwbouw. De gevel doet aan een fort denken, maar die gevel is er opgeplakt.
Proever54811 15 december 2006 | |
Mooi, sfeervol ingericht restaurant. Buitengewoon gastvrije ontvangst. Het Cubaans eetcafe is een lust voor het oog. Vriendelijke en vlotte bediening. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Zeker voor herhaling vatbaar!!! |
Proever46849 19 mei 2006 | |
Prima entourage, maar zeeeeeer matig eten. Fantasieloos opgediend. Droog vlees, de kaart doet meer fijns vermoeden dan dat je uiteindelijk op je bord krijgt. |
Proever31214 12 maart 2005 | |
Uitstekende prijs/qualiteit verhouding. Buitengewoon gastvrije en professionele service. De gezelligheid in het \"Cuba cafe\" met unieke Zuid Amerikaanse ambience, inclusief sigaren rookruimte is een absolute aanrader als afsluiting van een diner, echter ook als separate beleving uniek in Nederland
Proever30400 23 februari 2005 | |
het cubaans eetcafe was echt geweldig. het decor ziet er super uit. de bediening was ook uitermate vriendelijk en enthousiast. |
Geef zelf je mening over Fort Bronsbergen