Reserveer nu

1 2 ouder »

M.Meijering M.Meijering 30 augustus 2011

17 augustus spontaan besloten hier te gaan eten. Geen enkel probleem en het weer werkte die dag ook mee zodat we lekker op het terras konden zitten. Onze dochter van 11 maanden vermaakte zich prima.
De bediening was attent, drankjes stonden snel op tafel.
Het eten was goed. We komen zeker terug, al was het alleen al dat het voor ons op 5 minuten afstand is....

Velsen Velsen 13 februari 2011

Met mijn man hier heerlijk gegeten, goede bediening, lekkere wijn! en een zeer fraaie locatie

kokskeus kokskeus 23 december 2009

Tijdens ons tweede verblijf in het aangrenzende bungalowpark weer heerlijk gegeten in dit restaurant. De bediening is vriendelijk en attent. Het aperatief, zowel als het degustief in de gezellige omgeving van het open haardvuur genuttigd. In zomerse omstandigheden is het terras een interessante optie,terwijl het bij minder goed weer binnen heerlijk toeven is. Een aanrader.
Jammer echter, dat bij ons tweede bezoek, afgelopen weekend (december 18 2009) het restaurant van eigenaar veranderd was. Dit bleek niet van invloed op de kwaliteit van het eten, de bediening e.d., maar helaas wel op de servicegerichtheid ten aanzien van het eerder genoemde bungalowpark. De broodjesservice in de ochtend was er nog wel, maar op onmogelijke, dus niet op ontbijttijden gerichte uren.....(Zondag na elven en doordeweeks na 9.30 uur). Helaas is het Cubaanse restaurant in ed "kelder" nu slechts bereikbaar voor grotere groepen. Het bleek niet rendabel. Jammer, want wij waren wel te spreken over deze horeca-gelegenheid.

Proever82557 Proever82557 27 november 2008

We hadden een 4-gangen verrassingsmenu voor E 41,50 Heerlijk eten met verschillende soorten wild als hoofdgerecht. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
Wijn is aan de dure kant: tussen de E 3,50 en 5,25 per glas.
Bediening was erg attent.
Entourage is even wennen in zo'n nieuwbouw maar wel sfeervol.

Robster Robster 29 april 2008

Het was een warme lenteavond zodat het goed toeven was op het terras aan het water. Het was weer tijd voor asperges zodat er gekozen werd voor een aspergesoep en een aspergesalade (met eendenborstfilet) met als hoofdmaaltijd asperges met zalm en entrecote.
Vooraf was prima. De asperges zelf waren uitstekend met een klassieke saus. De zalm was goed maar de entrecote was wat droog.P/K daarom 6,5
Goede ambiance en en de bediening is zeer attent

Proever55816 Proever55816 15 januari 2007

Voor mij tellen een hoop dingen mee. De naam "Fort Bronsbergen" wekt een heel andere verwachting, dan wat het is. Het is geen 'fort', maar nieuwbouw. De gevel doet aan een fort denken, maar die gevel is er opgeplakt.

Mensen die slecht ter been zijn (ik was er vandaag met mijn oma van 92) hebben het niet makkelijk. Om het 'fort' te bereiken moet je een ongeveer 15 stenen treden beklimmen. Die treden zijn (ongeveer 20 meter breed, en alleen in het midden is er een leuning. Daar komt nog bij dat men - al bij matige drukte - hutje-mutje onderaan die trap parkeert. Weinig ruimte om met een rollator te manoeuvreren dus.

Het eten en de bediening dan, daar draait het hier per slot echt om. We hebben er gelunched. De soep die we vooraf namen was verschillend van kwaliteit. Tomatensoep en mosterdsoep: prima!!! Runderbouilon met groenten en flensjes: flauw. Oma meende groentesoep te bestellen, maar dat was het dus echt niet. Het was vooral zout.

Asl hoofdgerecht nam mijn nichtje een ciabatta met gerookte zalm, wat ik kan aanraden, vooral ook gegeven de verhouding zalm-brood. Oma en ik kozen voor een salade met gerookte eend. Het tarief (8,50!) deed een maaltijdsalade vermoeden, maar dat bleek onterecht, het paste in je holle kies. Een waaier van flinterdunne plakjes gerookte eend (waar is de eend nou? vroeg oma) met in het midden een toefje van wat blaadjes frisse sla, wat blokjes meloen en twee schijfjes kiwi. Oma heeft haar bordje schoon leeggegeten, wat iets zegt over de (honger!) porties.

En een somberder bericht: in mijn salade trof ik in mijn eerste vorkje een haar aan. Kan gebeuren, doen we verder niet moeilijk over. Er liep een ober voorbij, die - na mijn roepen - de haar van mij overnam, zei dat dat niet was zoals het hoorde, maar nooit het gevolg aan die opmerking gaf wat ik verwachtte: er kwam GEEN nieuwe salade. Toen ik uiiteindelijk twintig minuten later een serveerster te pakken kreeg en haar meldde dat ik niet van plan was dat bord leeg te eten, maar ook zeker niet voor die salade wilde betalen, gaf zij mij groot gelijk en bood mij een drankje van het huis aan, waarop zij vroeg wie de man was die de haar van mij had aangenomen. Misschien gebeurt zoiets dus nooit meer, maar leuk was het niet.

Proever54811 Proever54811 15 december 2006

Mooi, sfeervol ingericht restaurant. Buitengewoon gastvrije ontvangst. Het Cubaans eetcafe is een lust voor het oog. Vriendelijke en vlotte bediening. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Proever46849 Proever46849 19 mei 2006

Prima entourage, maar zeeeeeer matig eten. Fantasieloos opgediend. Droog vlees, de kaart doet meer fijns vermoeden dan dat je uiteindelijk op je bord krijgt.

Proever31214 Proever31214 12 maart 2005

Uitstekende prijs/qualiteit verhouding. Buitengewoon gastvrije en professionele service. De gezelligheid in het \"Cuba cafe\" met unieke Zuid Amerikaanse ambience, inclusief sigaren rookruimte is een absolute aanrader als afsluiting van een diner, echter ook als separate beleving uniek in Nederland

Proever30400 Proever30400 23 februari 2005

het cubaans eetcafe was echt geweldig. het decor ziet er super uit. de bediening was ook uitermate vriendelijk en enthousiast.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Fort Bronsbergen