KeukenFrans, Hollands & Cubaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

M.Meijering M.Meijering 30 augustus 2011

17 augustus spontaan besloten hier te gaan eten. Geen enkel probleem en het weer werkte die dag ook mee zodat we lekker op het terras konden zitten. Onze dochter van 11 maanden vermaakte zich prima.
De bediening was attent, drankjes stonden snel op tafel.
Het eten was goed. We komen zeker terug, al was het alleen al dat het voor ons op 5 minuten afstand is....

Velsen Velsen 13 februari 2011

Met mijn man hier heerlijk gegeten, goede bediening, lekkere wijn! en een zeer fraaie locatie

kokskeus kokskeus 23 december 2009

Tijdens ons tweede verblijf in het aangrenzende bungalowpark weer heerlijk gegeten in dit restaurant. De bediening is vriendelijk en attent. Het aperatief, zowel als het degustief in de gezellige omgeving van het open haardvuur genuttigd. In zomerse omstandigheden is het terras een interessante optie,terwijl het bij minder goed weer binnen heerlijk toeven is. Een aanrader.
Jammer echter, dat bij ons tweede bezoek, afgelopen weekend (december 18 2009) het restaurant van eigenaar veranderd was. Dit bleek niet van invloed op de kwaliteit van het eten, de bediening e.d., maar helaas wel op de servicegerichtheid ten aanzien van het eerder genoemde bungalowpark. De broodjesservice in de ochtend was er nog wel, maar op onmogelijke, dus niet op ontbijttijden gerichte uren.....(Zondag na elven en doordeweeks na 9.30 uur). Helaas is het Cubaanse restaurant in ed "kelder" nu slechts bereikbaar voor grotere groepen. Het bleek niet rendabel. Jammer, want wij waren wel te spreken over deze horeca-gelegenheid.

Proever82557 Proever82557 27 november 2008

We hadden een 4-gangen verrassingsmenu voor E 41,50 Heerlijk eten met verschillende soorten wild als hoofdgerecht. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
Wijn is aan de dure kant: tussen de E 3,50 en 5,25 per glas.
Bediening was erg attent.
Entourage is even wennen in zo'n nieuwbouw maar wel sfeervol.

Robster Robster 29 april 2008

Het was een warme lenteavond zodat het goed toeven was op het terras aan het water. Het was weer tijd voor asperges zodat er gekozen werd voor een aspergesoep en een aspergesalade (met eendenborstfilet) met als hoofdmaaltijd asperges met zalm en entrecote.
Vooraf was prima. De asperges zelf waren uitstekend met een klassieke saus. De zalm was goed maar de entrecote was wat droog.P/K daarom 6,5
Goede ambiance en en de bediening is zeer attent

Geef zelf je mening over Fort Bronsbergen

Maandagvan 12:00 tot 21:30
Dinsdagvan 12:00 tot 21:30
Woensdagvan 12:00 tot 21:30
Zondagvan 12:00 tot 21:30

Meld dit restaurant als gesloten