paulintje 4 juni 2011 | |
Wij zijn zovaak ergens gaan uiteten; Niet alleen in Limburg maar in heel Nederland maar dit restaurant steekt met kop en schouders boven de rest. Van ons een 10 van de 10. Zeker een aanrader. |
Janine1955 23 april 2010 | |
Ik en mijn familie hebben vorige week bij Spartacus gegeten en we zijn onder de indruk van het goede eten, service en gastvrijheid ook hebben we ontzettend genoten van de warme sfeer. Dit is zeker een aanrader voor de bezoekers van iens.nl en we zullen zeker terug komen. |
rick2b 8 april 2010 | |
Helaas, vergane glorie. Het lijkt wel een chinees restaurant voor de uitvinding van het wokken. Het is gewoon te leeg en te eenzaam om hier te eten. Eten is goed op zich maar net als chinees eten op den duur meer van hetzelfde. Ik ga denk ik nergens meer eten waar geen recente reviews staan. Dit betekent gewoon onvoldoende gasten en daardoor ongezelligheid.
Marieke12 19 mei 2009 | |
Heerlijke proeverij van voorgerechten. Hoofdgerecht vlees was sappig en mals, echt smaakvol. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke service, Ouzo van het huis. |
lefsyl 7 maart 2009 | |
Eten was voortreffelijk, mooi opgemaakt. Bediening was erg vriendelijk. Niet te opdringerig. Prijs kwaliteitverhouding goed. |
Proever74391 21 april 2008 | |
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Ondanks drukte vanwege de Amstel Gold Race werd er voor ons een tafeltje vrij gemaakt. Ook gasten die tegen sluitingstijd kwamen werden gastvrij onthaald en konden nog een keuze maken uit de kaart. Toprestaurant!!! Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker terug. |
oetmestreech 5 november 2007 | |
Hebben hier gisteren erg lekker en goed verzorgd gegeten. Komen zeker nog eens terug! |
Proever50966 8 september 2006 | |
Gezellig restaurant met leuke bediening en lekker veel eten.
Proever22743 31 december 2005 | |
Zoals beloofd hierbij een recensie. 2e Kerstdag hier geweest en erg lekker gegeten. We waren reeds een keer eerder geweest ergens in mei en juni en dat was ook zeer goed bevallen.
Proever37029 31 juli 2005 | |
Niet meer dan een gemiddeld Grieks restaurant. |
Geef zelf je mening over Spartacus