Is dit uw restaurant?

ActiviteitenAfhalen, Bezorgen, Catering
KeukenGrieks
Menuprijs€14.95

4 juni 2011

Wij zijn zovaak ergens gaan uiteten; Niet alleen in Limburg maar in heel Nederland maar dit restaurant steekt met kop en schouders boven de rest. Van ons een 10 van de 10. Zeker een aanrader.

paulintje
paulintje

23 april 2010

Ik en mijn familie hebben vorige week bij Spartacus gegeten en we zijn onder de indruk van het goede eten, service en gastvrijheid ook hebben we ontzettend genoten van de warme sfeer. Dit is zeker een aanrader voor de bezoekers van iens.nl en we zullen zeker terug komen.

Janine1955
Janine1955

8 april 2010

Helaas, vergane glorie. Het lijkt wel een chinees restaurant voor de uitvinding van het wokken. Het is gewoon te leeg en te eenzaam om hier te eten. Eten is goed op zich maar net als chinees eten op den duur meer van hetzelfde. Ik ga denk ik nergens meer eten waar geen recente reviews staan. Dit betekent gewoon onvoldoende gasten en daardoor ongezelligheid.
Bediening door de kinderen van de eigenaar omdat die het blijkbaar te druk had met andere dingen. Als alles dan spastisch misloopt door miscommunicatie dan komt de eigenaar erbij maar dan wil je eigenlijk al weg.
Een restaurant is meer dan alleen goed eten.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
rick2b
rick2b

19 mei 2009

Heerlijke proeverij van voorgerechten. Hoofdgerecht vlees was sappig en mals, echt smaakvol. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke service, Ouzo van het huis.

7 maart 2009

Eten was voortreffelijk, mooi opgemaakt. Bediening was erg vriendelijk. Niet te opdringerig. Prijs kwaliteitverhouding goed.

lefsyl
lefsyl
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Spartacus

Schrijf hieronder je recensie over Spartacus. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard