Kiki Sugar 15 december 2010 | |
Altijd lekkere sushi & sashimi om mee te nemen en lekker thuis op te eten! |
munchie 6 mei 2010 | |
Vis was goed maar maki was slecht gerold, rijst niet super vers. |
kimball kalangie 28 augustus 2009 | |
Goed getraind personeel en dat voor een snelle sushi-hap tussendoor. Aardig assortiment sushi, sashimi en yakitori. Zeker niet voorbij lopen! |
devitje 6 augustus 2008 | |
slechte rijst, lelijke vis en absoluut niet vers. Je betaalt niet de hoofdprijs, maar de kwaliteit kan veel beter. |
foodding 24 juli 2008 | |
Dit noem ik geen sushi.
Proever70204 20 januari 2008 | |
Ben geen sushikenner, maar wel een liefbebber. Heerlijke sushi voor een goede prijs. De kwaliteit en smaak zijn ZEKER beter dan die van de AH. En geloof me de sushi van de AH ken ik ook. |
attela 12 juni 2006 | |
Ik heb net voor mijn lunch weer eens TT sushi zitten eten en ik ben ook beter gewend, maar voor die prijs (en als je een klantenkaart hebt krijg je gemiddeld per 2 bezoeken 5 euri korting) vind ik het goed te doen. Ik blijf het een traktatie vinden, en als ik daverende sushi ga eten ben ik een fortuin kwijt, hier 15 euro voor een heel uitgebreide en lekkere lunch |
devitje 24 april 2006 | |
Leuke reclame van Bas Weissenboom, maar de sushi\'s vallen wel tegen hoor. Komen uit hetzelfde fabriek al AH, en zijn in verhouding nog best prijzig. Helaas...., er zijn nog mensen die kwaliteit/prijsverhouding kennen.
Geef zelf je mening over Tiny Tokyo