mariettedokman 14 mei 2012 | |
Wij hadden gereserveerd met een marktplaatsaanbieding. We werden hartelijk welkom geheten en kregen een mooie tafel. We konden kiezen wat we wilden eten van de gehele kaart. De ober was zeer attent en voorkomend. Zoals het hoort, maar zoals je weinig aantreft.
Edward-Jan 3 mei 2012 | |
Het leek zo mooi. Een buitenkansje. Om via vakantieveilingen voor een kleine prijsje een culinair driegangen diner te bemachtigen. Was het maar waar. Er viel helaas te veel aan te merken op de gerechten.
ndw 28 april 2012 | |
Met een bon van vakantieveilingen bij Staal gegeten. We waren zo tevreden dat we er vandaag voor de derde keer gingen eten. Staal is een echte aanrader met een prima prijs/kwaliteitsverhouding !! Alleen vanavond ging het een en ander mis, De ontvangst liep niet helemaal lekker (lang wachten) totdat er iemand kwam om je naar een tafeltje te begeleiden.
ljswever 28 april 2012 | |
We hebben uitstekend gegeten tegen een zeer redelijke prijs. Staal heeft een ruim en gevarieerd keuzemenu. Prettige sfeer en prima bediening. |
Aprileyes 16 april 2012 | |
Ik kende Staal al van de heerlijke lunches op het terras en herinnerde me dat de bediening altijd wat traag was. Nu voor het diner naar de brasserie geweest, met mijn buitenlandse gast. Zij kreeg ongevraagd meteen een Engels menu overhandigd, erg attent. De bediening liet sowieso niets te wensen over. We moesten weer op tijd weg, vanwege een concert en er is alles aan gedaan om ons op tijd in het theater te laten zijn en toch ontspannen te genieten van het heerlijke eten. Wat hebben we gesmuld en genoten. Mijn vrees voor de trage bediening was gelukkig onterecht. Ik kom graag nog eens terug in dit geweldige restaurant. |
willemien46 31 maart 2012 | |
Via vakantieveilingen terecht gekomen bij Brasserie Staal.
melody7 15 maart 2012 | |
Op het terras van Staal de clubsandwich en een lekker bruin brood file met verse sla en top dressing gegeten. Bediening goed. |
lekkeretenmetzijn2 21 februari 2012 | |
Met een bon van vakantieveilingen bij Staal gegeten. Ik kon de zaak van het terras in de zomer maar had geen idee van de brasserie. De inrichting is wat kil en licht maar de vriendelijke bediening geeft je een warm welkom. Als voorgerecht had ik de roergebakken wildzwijnham met grove mosterd, rucola en filodeeg en mijn vrouw de Runder carpaccio met een zalf van gepofte aubergine, knoflook en parmezaan. Aangezien wij altijd van elkaar proeven waren we allebei van mening dat de voorgerechten een dikke 9 verdienden. De portie en de presentatie waren prima en de smaken die wij proefden waren top. Als hoofdgerecht had ik Rose gebakken kalfssucade met een jus van gemonteerde jus de veau en mijn vrouw de Gebakken rode poon met beurre-blanc en haringkuit. Ook de hoofdgerechten waren weer boven verwachting. Een super malse sucade mooi rose gebakken en de vis van mijn vrouw was ook heel zacht gegaard met een mooie glanzende beurre blanc. De licht aangemaakte salade en verse dikke frieten maakten het geheel af.
irmavan 21 februari 2012 | |
heerlijk gegeten! De Bouillabaisse was om je vingers bij op te eten, ook het voorgerecht van witlof met vanille en rivierkreeftjes (je moet het echt proeven!) was heerlijk. De bediening had weinig te doen en vaak worden ze dan wat minder attent, de vieze borden hadden wat eerder afgeruimd kunnen worden. Maar het eten was subliem, en dat voor die prijs! We komen zeker terug1 |
mirjam010 21 februari 2012 | |
's Zomers een prima stek om te zitten, eten en drinken. In het najaar en 's winters helaas minder. Erg koud. Binnen is de entourage ook erg kil. Een grote tegenstelling tot de beleving van in de zomermaanden. De broodjes zijn erg lekker. |
Geef zelf je mening over Brasserie Staal