TH 5 augustus 2011 | |
Lekkere clubsandwich, zowel binnen als op het terras prima zitten, veel zakelijke klanten, vaak drukte rondom lunchtijd. |
Beanie 14 maart 2009 | |
Je kunt hier prima lunchen en heel redelijk dineren.
Proever84615 6 december 2008 | |
Zakelijk geen aanrader. Veel te lang wachten en onvriendelijke bediening. Voelt je beschaamd tov je tafelpartner |
ramo156 2 augustus 2008 | |
Zaterdag 2 augustus Brasserie Staal bezocht,na een stukje gelezen te hebben in het AD over het terras en de uitstekende service. Het oogde vandaag wat rommelig, maar toch heerlijk genoten van een wijntje en een clubsandwich.
proefster1 19 juli 2008 | |
Vanwege de prettige, spontane , snelle en opmerkelijk leuke bediening door NINA hebben we een fijne middag op terras van Staal gehad.
Proever14583 14 maart 2008 | |
Heerlijk geluncht op het terras, verheug mij weer op de zomer. |
Proever23312 27 februari 2008 | |
Dat verhaal over de onkundige weekendhulp kan ik beamen. Als het hier een beetje druk wordt dan weten ze het allemaal niet meer, wat resulteert lange wachttijden en 10 keer vragen voordat je je bestelling compleet hebt. Als je in je lunchpauze snel iets wil eten moet je vooral niet hier naartoe komen. Wat een narigheid. |
thomas_v 28 januari 2008 | |
De beoordeling van Staal komt hier absoluut niet tot zijn recht. We zitten met ons kantoor in het WTC zijn dan ook vaste klant. Staal zit qua niveau van de gerechten zeker op een hoger cijfer dan nu tot uiting komt. En de grap is dat zie je hier wel: http://www.iens.n
thomas_v 6 augustus 2007 | |
Dit weekend tussen de middag gegeten met twee personen. Was topdrukte, maar kwaliteit was uitstekend. Alles vers. De zorg van de bediening was goed: alert en vriendelijk. Maaltijdsalade met Kip en het torentje (verwijzing naar WTC toren?) besteld. Ook mijn tafelgenoot was enthousiast. Hier komen we nog eens. |
Proever14583 5 augustus 2007 | |
PFFFFFFFFFFF, de ellende van de IENS is dat iedereen zijn verhaal kan doen behalve de mensen die er werken. Wat een flauwekul!!
Geef zelf je mening over boulevardcafé Staal