1 2 3 4 ... 14 ouder »

SuusB SuusB 10 mei 2012

Bij binnenkomst eerst een 15 minuten staan wachten bij de deur. We werden wel opgemerkt, maar niemand liep naar ons toe. Tot we zelf 'meneer' riepen. Dit vond ik al niet bepaald een warm welkom. Toen we naar onze tafel werden geleid hebben we gelijk drinken besteld. Uiteindelijk duurde het ook 30 minuten voordat het wijntje en biertje op tafel kwamen. De wijn was ontzettend zoet en leek op cassis zonder prik. De keuze op de kaart was ook zeer beperkt in vergelijking met andere restaurants als Shabu Shabu en Sumo. De gerechten waren ook niet allemaal lekker. De eendenborstfilet was erg doog en koud, de makreel was heel droog en het ijs gesmolten. Het leek net of alles al heel lang lag en dat kan wel kloppen want de bedieing was ook ontzettend traag. Ook was het ontzettend rumoerig in het restaurant. Ik zal hier niet snel meer gaan eten.

idenburger idenburger 9 mei 2012

Het feit dat ik een account heb aangemaakt om te kunnen reageren, zegt al heel veel! Ik ben nooit zo van de recensies omdat meningen en smaken (gelukkig!) verschillen, maar nu kan ik helaas niet anders..

Korte samenvatting:
- Onvriendelijk personeel (3 tot 4 keer vragen om onze drankjes en snauwerig erop reageren)
- 1 uur (echt waar!!) gewacht op onze 1e ronde. Meerdere mensen om mij heen klaagden al over het lang wachten...
- bij navraag over waar sushi bleef, kregen we als reactie 'het is heel druk en iedere tafel bestelt sushi, dus u moet even geduld hebben'. Het is maar een kleine zaak, dus onbegrijpelijk zo'n antwoord. Hoe doen de grotere sushi-restaurants dit dan?
- kwaliteit van het eten laat te wensen over. Bij de andere bekende sushi-restaurant heb ik veel lekkerder gegeten.

Dus helaas kan ik er niets anders van maken dan: ga er voorlopig niet heen, in ieder geval niet zolang de eigenaar zijn zaken niet op orde stelt qua kwaliteit, service en gastvrijheid!

yieling yieling 1 mei 2012

Terecht gekomen bij Fugu via Groupon deal. Het eerste wat me opviel was dat de bediening niet echt klantvriendelijk zijn. Alles was een chaos, tafels wachtte al heellang op de eerste ronde/tweede ronde terwijl mijn tafel al aan de derde begon (overigens sommige gerechten niet gekregen). De borden worden niet op tijd afgeruimd, drinken kwam te laat aan dus service werd niet goed verleend. Het meest belachelijk wat ik vond hoe ze de drinken serveren!! soms zonder dienblad en zonder glazen!! alsof ze afwas willen besparen! en dan krijg ik een glas maar dan zonder ijs. Overigens. Geld was absoluut niet waard, mini. 10 euro p.p. besteden + Groupon deal kom je op hetzelfde uit bij een andere all-you-can-eat restaurant. Mijn eerste keer en laatste keer bij Fugu!

suus2 suus2 25 april 2012

Ik begrijp werkelijk niet hoe dit restaurant aan een hoog cijfer komt. Ik ben hier afgelopen zaterdag voor de eerste keer geweest maar dit was dan ook meteen de laatste keer! onvriendelijk personeel, praat engels tegen je, sushi slecht, te zout, te plakkerig en niet vers. warme gerechten met te veel soja. drankjes worden geserveerd zonder glas en vervolgens krijg je een heet glas wat net uit de vaatwasser komt. Mijn partner kreeg een flesje bier wat al maanden over de datum was. De stoelen van het restaurnat zijn slecht want er zakte een mevrouw door de stoel heen. Personeel ging daar ook niet echt goed mee om. Kortom, Fugu mag van mij een veel lager cijfer krijgen.

Anjo2957 Anjo2957 20 april 2012

Gisteren gegeten met een groep, omdat we een bepaald bedrag hadden om te besteden vroegen wij hoeveel cola light koste, omdat iedereen dat drinkt. Dat is 2 euro vertelde de ober.
Bij het afrekenen bleek het 2.50 te zijn, dus onze rekening viel fors hoger uit waar we geen geld voor hadden. Die ober draaide er erg om heen en had diversen smoezen, ik heb het maar uit mijn eigen zak betaald. het eten was niet bepaald goed de bediening slecht, HIER NOOIT MEER!!!!!

rosanne1980 rosanne1980 18 april 2012

Ik begrijp ook echt niet dat hier nog hoge cijfers staan. Ik ben hier gisteren gaan eten en dat was niet voor herhaling vatbaar. De sushi is niet echt lekker, de tempura gerechten ronduit smakeloos en de vleesgerechten zijn echt niet lekker. Er is veel te weinig en niet erg vriendelijk personeel, het duurt erg lang voor je iets kunt bestellen. Halverwege de avond is er een meisje hard op de grond gevallen, omdat haar stoel het begaf. En ik lees in een eerdere recentie hier dat dit niet eens de eerste keer is dat dit gebeurd. Ik kom hier in elk geval nooit meer terug.

samira87 samira87 10 april 2012

Ik snap niet dat hier nog een voldoende staat.
Echt een afrader. de sushi is niet lekker! en nee dan ben ik niet verwend.
We hebben sommige dingen niet gegeten, en de gefrituurde dingen waren in oud vet gebakken.

echt mensen , als jullie graag uit eten willen, kan je nog beter bij de shoarmaxaak om de hoek gaan eten!

talisa talisa 6 april 2012

Ik raad mensen af om naar Fugu te gaan, waarom?
- De prijs van het speciale menu (€32,50) is de prijs absoluut niet waard.
- Je krijgt niet alles wat je invult.
- Je moet belachelijk lang wachten op je eten.
- Ze schenken je glas voor 10 cl in, ik snap het nut hier niet van.
- Je moet belachelijk lang wachten op je dessert en dan nog eens afwachten of je krijgt wat je had besteld.
- De bediening spreekt bagger Engels, maar blijken gewoon Nederlands achteraf te kunnen verstaan en spreken.
- De service is verre van excellent.

sanne3 sanne3 2 april 2012

Hier nu 3 keer gegeten en elke keer hoopte we dat het dan toch beter zou worden, eerste keer op Valentijnsdag gereserveerd. Na 2 uur wachten voor een 1e ronde, hebben we drankjes afgerekend en zijn weggegaan. ( ze waren volgens de eigenaresse onze tafel vergeten) de 2e keer met vrienden gegaan, die wilden daar graag een keer eten! wij hopen dat vorige keer eenmalig was! zakt onze vriend door een stoel die kapot was, krijgen we om dat goed te maken 2 drankjes ( en we waren met z'n 4-en??)
Ook nu weer lobbyen voor je sushi anders werd er haast niets op tafel gezet!
Kortom 1 groot drama! ik zou er zeker niet met Groupon naartoe gaan want de mensen die ik daarmee zag binnenkomen werden steeds weggestuurd!

MaartenRotterdam MaartenRotterdam 1 april 2012

Ontzettend slecht. Slecht qua service en daardoor een mindere avond. Wij kwamen binnen, eerst een 15 min in een rij, geen warm welkom. Daarna slechts 1,5 ronde sushi gehad na veel vragen, vragen en nog eens vragen. We Will Check, it is very busy in the kitchen. Uiteindelijk maar weg gegaan, na 2 uur. Slechte tent en onvriendelijke eigenaresse. De eigenaresse heeft totaal geen overzicht in haar toko.

1 2 3 4 ... 14 ouder »

Geef zelf je mening over Fugu