7.7

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Smaak over zichzelf

Op zondag 29 januari vanaf 16u pakt het Westelijk Handelsterrein uit met een culinair event! Tijdens ‘Proef het Westelijk Handelsterrein‘ geniet u van een smakelijke 4-gangen dinch. 7 toprestaurants verzorgen ieder overheerlijke culinaire gerechten. Aan de hand van de menukaart kiest u zelf uw gastronomische wandeling. De kaarten zijn te krijgen via www.wht-rotterdam.nl of de restaurants.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

BuddhaBay BuddhaBay 15 mei 2012

Vorige week een heerlijke High Wine gedaan bij Smaak. Leuke, mooi geserveerde en afwisselende hapjes en een goede uitleg over de verschillende wijnen. Het eten was erg smaakvol, vooral de huisgemaakte friet. De setting is erg mooi, de bediening vriendelijk, kortom, zeker een aanrader!

xristos xristos 14 mei 2012

Lately I visitted smaak restaurant, on sunday 13/05, where I tasted the good quality of the food menu, many special wines and gentle service. So, in my opinion I recomend this restaurant for a special dinner.

IrisHam IrisHam 6 mei 2012

Totaal onverwacht kwamen wij bij restaurant Smaak. Wat hebben wij heerlijk gegeten en wat een vriendelijk personeel. Het restaurant zelf is heel smaakvol ingericht. Het voorgerecht was zó zacht, het hoofdgerecht, rund, zo heerlijk mals en de combinatie met de asperges en de hazelnootboter zó verrassend goed. Het granddessert, heel goed op elkaar afgestemd, was een genot van zoetigheden. De cappucino verrassend in een grote kop en een zalig kleine zoete verrassing erbij. Het was in 1 woord geweldig!! en hier gaan we zeker nog vaak terugkomen. Inderdaad heeft het personeel alle aandacht voor je. Ja, je wordt hier verwend. Super zaak en goede prijs, kwaliteitverhouding.

leonietje31 leonietje31 5 mei 2012

Heerlijk gegeten na een aanrader van een vriend!! het is niet te veel maar kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend!!
ik ging met een goed gevulde buik de deur uit! heerlijk de kleine extraatjes die je krijgt bij een bakkie thee. gamba's zijn heerlijk en de frietjes met majo zijn super! vooral het heerlijke zoetje toetje!! en vers fruit. dit is pas uit eten gaan!! lekker een rustig plekje goed sfeer!

jammer dat het restaurant 1 slechte beoordeling heeft! er zit nu een andere eigenaar in misschien zouden ze nogmaals een keer bij smaak moeten eten ik vond het zeker niet te zout! echt gegeten met SMAAK!

jaccosusanne jaccosusanne 3 mei 2012

Vorige week heerlijk uiteten geweest bij Smaak. De bediening was goed en zeer vriendelijk. Wij vinden het een erg gezellige tent, tot de volgende keer!

gertanny gertanny 19 april 2012

We hadden iets te vieren en zijn gezellig bij Smaak wezen eten. Het was zeer smakelijk, gezellig en sfeervol. We hebben een verrassingsmenu genomen en dat was ook echt een verrassing. Vol smaak. Een torentje met tonijn als amuse. Diverse voorgerechtjes en het hoofdgerecht bestond uit ossenhaas, groente-aardappeltaartje en dit alles geserveerd door leuk personeel. En een heerlijk nagerecht toe. Het was zeer de moeite waard om hier te eten en te zijn.

Esther A Esther A 9 april 2012

Wat leuk dat de bediening als eerst vraagt "Hoe maakt u het?" Ik was totaal positief verrast door deze vraag. Goed gegeten! Kleine porties, maar heerlijke smaaksensatie. De bitterbal was heerlijk in combinatie met picalilly en avocado. Het rund als hoofdgerecht mals. Als nagerecht grand dessert. Handig hierbij was geweest om als bediening even te vertellen wat we op ons bord hadden. Dit is de enige verbetertip. Goed dat je nog even met de klant praat na afloop. Jas aangeven, stoel aanschuiven en deur open doen zijn net dat beetje extra die me graag nog een keer doen terug komen.

Jblgb Jblgb 9 april 2012

Gastvrij, goede vriendelijke bediening. Gegeten met 14 personen, iedereen tevreden. Zeer 'smakelijk' gegeten! Het eten wordt zeer mooi opgediend.

Arras Arras 2 april 2012

We hebben een super leuke avond gehad. Alles klopte perfect!
Drankjes, Hapjes, bediening, wij zijn helemaal tevreden.
Onze gasten hebben ons allemaal laten weten een hele leuke avond te hebben gehad.

karoline89 karoline89 5 maart 2012

Smaak heeft een mooie menukaart, niet erg uitgebreid, maar genoeg keus voor iedereen. Eten was goed bereid, lekkere smaken, goede wijn en een heerlijk dessert.
Vooraf werd ons knoflookbrood en olijven aangeboden, was heerlijk. Maar 5,75 voor klein bakje olijven is toch wat veel.
Al met al een fijne avond, goed en vriendelijke personeel (die weet waar ze over praten) en goede kwaliteit eten.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Smaak