EE 29 april 2012 | |
Op 28 april 2012 met zes man hier prima gegeten. Voor de prijs (-kwaliteitverhouding) mag je het eten echt uitstekend noemen. Vriendelijke en alerte bediening. Netjes gedekte tafels. Vuile borden worden snel weggehaald. Keuze is ruim.
Hansvanrotterdam 21 april 2012 | |
We hebben in het a la carte restaurant gezeten. Leuke locatie. Maar de rest erbarmelijk! Een ober chagrijnig en een andere erg aardig. Het eten…. vreselijk! Sorry, ik kan er niets anders van maken. Zalm uit de vries en droog gebakken. En de foe yong hai fantasieloos! Jammer! |
hans8 29 januari 2012 | |
Wij hebben vandaag afhaalchinees gehaald en vonden het niet lekker bijna alles hebben we weggegooid. Wij hadden het idee dat het niet vers was en weinig smaakvol.
t-shirrtje 19 januari 2012 | |
Allereerst is het een heel ongezellig restaurant, maar goed wij kwam voor het eten, gewoon eens lekker warm eten. Het was rustig (een woensdag) en dat was best fijn. Wat echt heel vervelend was, het was ijs en ijskoud binnen, mensen deden hun jas aan, hadden dikke sjaal om, sjaal over de schouders mensen waren aan het rillen, ik zag zelfs de serveester het koud hebben, nee dit is niet fijn eten en ik wilde ook totaal niet drinken, ik vond het te koud! (niet echt slim als je op het drinken geld moet maken) Maar goed, het eten, wokken wel oke, genoeg keus (minder dan vroeger maar deert niet) maar soms kookte de kok het iets te lang waardoor je hele slappe pakchoi had, het was lekker. Sushi was lekker, ijs was ok, warm buffet genoeg keus ook goed. SLECHT: de tepanyaki! Ik had een biefstuk dat naar vis smaakte, courgette dat naar vis smaakte, dat is gewoon niet lekker. al met al, jaren niet meer gewokt nu komende jaren ook maar even niet meer. |
petra12345 17 juli 2011 | |
Goede bediening, goede sfeer, goed eten, veel keuze. |
Schatjes 1 april 2011 | |
Prima gegeten. Het (onbeperkte) wokmenu genomen, waarbij er een ruime keuze is uit verse producten en kant- en klaar producten, inclusief een sauzenbar.
uittester 26 mei 2010 | |
ik was daar geweest met een groep van 60 personen en ging goed. eten was te doen. we kregen goede sevice en de personeels spreekt gewoon vloeiend nederlands. prijs~kwaliteit=te doen |
sillysushi 7 april 2010 | |
Heel slecht! Het eten was vaak koud. Bediening doet niet meer dan een beetje sausjes roeren met zn drieën en samen kletsen, niet rondkijken, niet klantvriendelijk, niet behulpzaam. Ik kom hier niet meer terug! |
proefkonijn08 11 maart 2010 | |
Goed restaurant |
speksneijder 25 november 2009 | |
Ben al een paar keer geweest en volgens mij hebben ze een nieuwe formule met drinken en eten voor een vaste bedrag.Erg goed en super vers.Ook erg goed is de nieuwe sauzenbar, die je lekker kan combineren met de grill/teppanjaki.Heel veel variatie`s en onbeperkt ijsbuffet lekkerrrrrrrrrrrrrr. |
Geef zelf je mening over Gouden Wok