| Keuken | Wereldkeuken |
| Huiswijn per fles | €14.00 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 08.30-16.00, za-zo 10.00-17.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Maris84 6 februari 2012 | |
Ben hier in één week tijd tweemaal geweest. Simpelweg omdat ik zo onder de indruk was van de lunch. Heerlijk genoten van de wrap en warm broodje gerookte kip ! De weg naar het toilet is wel een 'doolhof' en niet wenselijk. Verder een huiselijke sfeer en gratis wi-fi. Personeel erg aardig en nogmaals, heerlijk geluncht. |
TruusNL 16 oktober 2011 | |
Bij binnenkomst viel ons meteen de inrichting op: achterin lag de keuken iets lager, voorin een aantal tafels en stoelen en boven een open ruimte met nog meer tafels en stoelen. Er is ook een directe doorgang naar het aangrenzende pand met daarin een leuk winkeltje. De lunchroom zou wel wat TLC (tender, love & care) kunnen gebruiken.
peetdefijnproever 6 juni 2011 | |
This is voor mij echt de place to be voor een heerlijke wrap!! De huislijke sfeer en no nonsen bediening vind ik echt een aanrader. De kaart is veelzijdig en een heerlijke grote leestafel maakt dat ik hier soms uren vertoef!!
EenEJ 21 februari 2011 | |
Heerlijke broodjes, vriendelijke bediening en gewoon een fijne plek om met je vrienden even af te spreken. De home made appeltaart is een echte aanrader, daar wordt ik erg blij van! |
astrid01 6 februari 2011 | |
Dit zijn echte broodjes. Met zorg uitgedacht en met aandacht gemaakt. Mijn favoriet is landbrood met carpacio, truffelmayonaise, pijnboompitten, en geschaafte kaas uit Parmigiano Reggiano.Maar voor kids is er ook een broodje hagelslag. Casa e Cucina is een adresje waar je rustig een paar uur kan verblijven. Het is een afspreek adresje. Ik zie vaak dat mensen hier binnen komen waaien om elkaar te ontmoeten. De sfeer is echt, en dat is in Oud Zuid niet overal meer het geval. Met een een eigenaresse die met kwaliteit en gezelligheid ervoor blijft zorgen dat iedereen er zich thuisvoelt. Voor mij blijft het een vast en favoriet adresje!Al jaren! |
Geef zelf je mening over lunchroom Casa e Cucina