KeukenWereldkeuken
Openingstijden08.30-16.00, za-zo 10.00-17.00

Maris84 Maris84 6 februari 2012

Ben hier in één week tijd tweemaal geweest. Simpelweg omdat ik zo onder de indruk was van de lunch. Heerlijk genoten van de wrap en warm broodje gerookte kip ! De weg naar het toilet is wel een 'doolhof' en niet wenselijk. Verder een huiselijke sfeer en gratis wi-fi. Personeel erg aardig en nogmaals, heerlijk geluncht.

TruusNL TruusNL 16 oktober 2011

Bij binnenkomst viel ons meteen de inrichting op: achterin lag de keuken iets lager, voorin een aantal tafels en stoelen en boven een open ruimte met nog meer tafels en stoelen. Er is ook een directe doorgang naar het aangrenzende pand met daarin een leuk winkeltje. De lunchroom zou wel wat TLC (tender, love & care) kunnen gebruiken.

Omdat we hebben gereserveerd, zijn we netjes na binnenkomst bij de deur blijven staan. Als het aan de vier dames had gelegen die achter bij de keuken stonden, hadden we daar bij sluitingstijd nog gestaan. Na een groet wederzijds ondernamen zij geen enkele actie. Ik heb na een minuutje wachten gemeld dat we er nog steeds stonden. Onze reservering heeft plaats gevonden via Marktplaats en was vooraf betaald. Anders waren we op dat moment weer weggegaan.

De bediening was heel vriendelijk. Helaas hadden we geen vrije keuzemogelijkheid van de menukaart, omdat het een actie betrof. Maar het eten was meer dan genoeg, vooral salade. We konden kiezen tussen koffie/thee met een verse (grote) sinaasappelsap. Wij hebben daarnaast gekozen voor een broodje tonijnsalade en een broodje gerookte zalm. Het gebruikte brood was verrukkelijk en prachtig donkerbruin. In eerste instantie mochten we er een salade van de kaart bij kiezen, er werd meteen bij gezegd dat dat een kleinere versie zou betreffen. Omdat het anders te veel zou worden. Even later komt de bediening terug: volgens de keuken werd deze actie geserveerd met een door hen samengestelde salade.

Wij vonden beide deze salade een beetje te veel van het goede: het broodje was al belegd met dezelfde soort sla. In de kom troffen we aan: sla met tomaat, kappertjes, komkommer, avocado, uien en wat gesneden olijfjes. En een heerlijke dressing. Eerlijk: het was ons allemaal iets te groen, te veel! Geen balans.

peetdefijnproever peetdefijnproever 6 juni 2011

This is voor mij echt de place to be voor een heerlijke wrap!! De huislijke sfeer en no nonsen bediening vind ik echt een aanrader. De kaart is veelzijdig en een heerlijke grote leestafel maakt dat ik hier soms uren vertoef!!

EenEJ EenEJ 21 februari 2011

Heerlijke broodjes, vriendelijke bediening en gewoon een fijne plek om met je vrienden even af te spreken. De home made appeltaart is een echte aanrader, daar wordt ik erg blij van!

astrid01 astrid01 6 februari 2011

Dit zijn echte broodjes. Met zorg uitgedacht en met aandacht gemaakt. Mijn favoriet is landbrood met carpacio, truffelmayonaise, pijnboompitten, en geschaafte kaas uit Parmigiano Reggiano.Maar voor kids is er ook een broodje hagelslag. Casa e Cucina is een adresje waar je rustig een paar uur kan verblijven. Het is een afspreek adresje. Ik zie vaak dat mensen hier binnen komen waaien om elkaar te ontmoeten. De sfeer is echt, en dat is in Oud Zuid niet overal meer het geval. Met een een eigenaresse die met kwaliteit en gezelligheid ervoor blijft zorgen dat iedereen er zich thuisvoelt. Voor mij blijft het een vast en favoriet adresje!Al jaren!

Geef zelf je mening over lunchroom Casa e Cucina