| Keuken | IJssalon |
| Openingstijden | 10.00-22.00, zo-ma vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
bertine45 20 december 2011 | |
super lekker ijs! ieder jaar kijk ik weer uit naar de lente als het ijsjes seizoen begint, helaas is mijn favoriet er niet altijd, de peanutbuttericecream. |
EnschedeTop 16 november 2011 | |
Het blijft het lekkerste ijs van Nederland. Ik kan het weten want ik kom hier nagenoeg elke week en dat al een 5tal jaren lang! Daarnaast kan je er ook prima aan een tafeltje zitten en een broodje en de lekkerste koffie drinken |
vaneker 24 oktober 2011 | |
tot nu het beste ijs wat er is gegeten door ons.
DeathStella 28 augustus 2011 | |
Het beste ijs wat ik ooit heb gegeten. Ze hebben een grot assortiment met verrassende smaken. Ook binnen en buiten op het terrasje is het goed zitten. De service is ook goed. |
tester007 6 augustus 2011 | |
Al jaren komen wij bij van der Poel in Hengelo en Enschede. We zijn nu in vakantie in Italiƫ en het ijs bij van der Poel is lekkerder dan wat we hier krijgen (alhoewel ook lekker en ook lokaal bereid). Van der Poel heeft ook meer smaken dan ieder van de vele in Italiƫ door ons bezochte ijssalons. |
Geef zelf je mening over IJssalon Van der Poel