Voor ons een beetje uit de richting, maar een paar keer per jaar komen wij hier toch weer eten.
Eigenaar altijd vriendelijk en een peroonlijk welkom bij binnemkomst, uitgebreide kaart, en eten zeer goed, en natuurlijk het rondje van de zaak, bediening slecht te vestaan zoals het hoort.
Als je eenmaal met kinderen bent geweest krijg altijd een lollie mee voor de kinderen.
Bij vertrek word je in je jas geholpen door de eigenaar of een medewerker en een ferme handdruk.
Hele gemoedelijke en prettige sfeer, waar je je thuis voelt.
Voor mij al 20 jaar een aanrader.
Ook al is deze chinees gelegen in het dorp waar ik woon, hier kan ik, als ik trek heb in Chinees nog wel eens uitgebreid gaan eten, i.p.v. afhalen. De bediening is erg vriendelijk, en de beruchte handdruk van de eigenaar bij aankomst en vertrek vind ik een sympathiek gebaar. De inrichting is traditioneel Chinees/Hollands en het is er erg schoon. Het is alleen jammer dat het vaak erg rustig is. Op een doordeweekse dag waren we op een paar afhalers na zelfs de enige klanten.. Hoewel ik geen Chinees-specialist ben, heb ik over het eten absoluut niets aan te merken...