KeukenFrans & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Topchef Topchef 26 februari 2012

Prachtige locatie, prima bediening, mooi gerecht, prima smaken en een voortreffelijke wijn. Wat wil je nog meer op een druilerige zondagmiddag. Wij zijn positief verrast.

TheoWitteZwaanDeBilt TheoWitteZwaanDeBilt 23 augustus 2011

Gezellige, ontspannen bediening. Heerlijk terras in de bossen. Ziet er binnen ook erg gezellig uit, wij komen zeker nog een keer terug. ps Rekening valt erg mee!

rushmore rushmore 18 juli 2010

Ik heb me laten verassen door het vier gangen menu inclusief het wijnarrangement. Eerste en tweede gang waren zonder meer goed. Het ging mis bij het hoofdgerecht. Het vlees was taai en droog. De melding hiervan werd buitengewoon sportief opgepakt: het hoofdgerecht werd zonder probleem vervangen. Bavarois bij het nagerecht was eigenlijk te koud en te hard. De wijnen in het wijnarrangement waren op niveau met uitzondering van de Sauvignon Blanc bij de eerste gang. Al met al prima maar de ambiance doet meer verwachten.

Bart 999 Bart 999 3 juni 2010

Zaterdag 22-06-2010 hier wezen eten met zes personen.vooraf warme broodjes met 1 heel klein klontje boter ,zo weinig dat 4 personen er niet aan wilde komen omdat je je dan ongemakkelijk voelt ,echt een gemiste kans want geef dan helemaal niets ,die les is niet begrepen.
Voorgerecht carpaccio van tonijn was wat flauw en ook de carpaccio van ossehaas van mijn vrouw was flauw en geen peper op tafel.
Hoofdgerecht was goed de tournedou,s waren erg lekker en mals .
De toetjes en kaasplankjes met port deden het ook goed .
Bediening wat jong en ik mistte de leiding die even langs de tafel komt om te vragen of alles naar wens is .
Ik had er een hogere verwachting van ,ondanks dat hebben we toch een gezellige avond gehad ,waarvoor mijn dank.

gerardus106 gerardus106 23 maart 2009

De ligging is natuurlijk prachtig. Het prachtige witte gebouw glundert je bijna tegemoet als je aan komt.

We hebben lekker gegeten met twee personen. We kozen voor het Preuvenement menu; 8 kleine gangen met daarbij een glaasje wijn.
De gerechten waren aardig, maar niet spectaculair en dat geldt ook voor de wijn. De smaken waren wat vlak en wat ons betreft mag de chef best eens wat ondeugender worden.
Het interieur is jammerlijk uit de tijd. De groene kleur is een schril contrast met de RVS uitstraling van de open keuken. Ook het rotan meubilair heeft zijn best tijd gehad.
Kortom, geen verkeerde avond gehad maar een diepe indruk heeft het ook niet achtergelaten

Geef zelf je mening over Residence Rhenen - De Rotisserie

MaandagGeopend