satenbrink 20 april 2012 | |
Vroeger wel eens vaker gegeten maar gisteren was geen succes. Vooraf soort "aardappel kroket" met zure room en wat " kaviaar", smaakt eigenlijk niet. De kinderen hadden zalm, gerookt. Gaven ze aan hun vader terwijl ze altijd dol zijn op gerookte zalm. Hoofdgerecht; 3x buikspek, was ronduit matig. Spek was zeer zacht, bijna vloeibaar. Harde korst, Weinig vlees. Wat erbij kwam was lekker; gebakken uitjes met paddestoelen. Daarnaast een grote pasta schelp met daarin een slak, dit paste er totaal niet bij. Dochter had rode mul, ook niet echt een succes. Dessert; 3x aardbeien met toebehoren. Bodem van het taartje werd niet opgegeten. 1x chocolade taartje met gember, was erg droog. 1x kaas plateau, die was zeer ruim en lekker.
Casaborneo 5 februari 2012 | |
Goed eten, goede service en leuke inrichting. Dat is het dan ook wel. We misten de feelgoodfactor. Restaurant staat hoog aangeschreven in de Perswijn/Grootspraak, daar snappen we niks van! |
hafhaf 17 januari 2012 | |
Lekker culinair eten, vriendelijke service, tegen een redelijke prijs. |
Mika11 5 januari 2012 | |
was geen succes,gister geweest,jongen in de bediening deed het wel super maar eten helaas niet veel,zelfs het nagerecht niet..... |
bigfood 3 januari 2012 | |
Very safe cuisine, almost like she has given up exploring food and cooks what she knows. technique was fine but expected for this price. but nothing that i will remember in 6 months.
Stefan_Boer 7 oktober 2011 | |
Originele smaakcombinaties en technisch alles in orde. Bediening bijna niets op aan te merken. Goed wijnarrangement met lekkere wijnen die goed passen. |
Osprey 17 september 2011 | |
Goed eten, soms wel wat gezocht. Bediening erg leuk los. Wel aan de prijs voor wat je daarvoor krijgt. Onze verwachtingen waren wat te hoog gespannen wellicht. |
karenmwm 12 september 2011 | |
Hoewel de gerechten okay waren, gingen we (4 pax) toch niet geheel tevreden weg. We hebben een duidelijk aangebrand gerecht terug moeten sturen (had natuurlijk nooit uitgeserveerd mogen worden); de garnering was slordig (waar was mijn kwarteleitje, de rest had m wel); de bediening enigszins hautain en eenmaal thuis stonk mijn kleding alsof ik in een wokrestaurant heb gezeten. Geen aanrader, dus. |
Truffelroos 4 september 2011 | |
Geweldig eten, geweldig bediening. En een heel mooi wijnarrangement. Kortom een feestje. |
J_en_M 13 juli 2011 | |
In een woord: heerlijk! Uitgesproken smaken en daarbij aansluitende prima wijnen. We moeten er gewoon veel vaker gaan eten. |
Geef zelf je mening over Beddington's