Stunn 22 augustus 2011 | |
Afgelopen 2 jaar hier diverse malen gegeten. Kleine kaart met prima leuke eenvoudige eetcafe gerechten. Goede prijs/kwaliteit. tot nu toe altijd goed bevallen behalve gisteren...het leek minder vers dan we gewend waren. De pindasoep was te 'stevig' , de saus bij de hammetje smaakte te sterk en niet in balans terwijl witlof taart te droog en smakeloos was. De salade erbij was droevig. De cocosmousse was heerlijk. Hopelijk volgende keer beter |
comidamia 22 mei 2010 | |
Prima prijs kwaliteit verhouding; voor een eetcafe mooi opgemaakte (grote) borden eten. Ik had een vleesgerecht besteld, vlees was prima gegaard. Bediening aardig en attent. Niets op aan te merken! |
pannenkoek 30 maart 2010 | |
Erg mooie lokatie en was de keuken ook maar zo. Maar nee. Salade met pate: goedkope ijsbergsalade en de pate werd stijf gehouden door gelatine. Met 30 graden celcius zou het huisgemaakte waar nog in zijn vorm blijven. Lamskoteletten: oke roze van binnen, maar bijna niet met kracht gebakken a/d buitenkant. De aardappels uit de oven lagen verstopt onder het vlees en weer opnieuw werd ik verdrietig van de ijsbergsla met een dressing uit een potje. Mijn medegasten aten een maaltijdsalade en ja je raadt het al met bergen....
RAW65 28 november 2009 | |
Eet hier wel vaker. Prima restaurant voor een snelle hap of iets uitgebreiders. Op de overzichtelijke kaart staan een aantal vaste gerechten voor de rest iedere dag anders. Lekker en eerlijk eten zonder opsmuk. Aardige, attente bediening. Toppertje! |
marjonnig 10 juni 2009 | |
wel lekker en heel gezellig. alleen die rode saus hoeft niet overal door, niet zo lekker. personeel vriendelijk, leuke sfeer |
Proever63306 14 augustus 2007 | |
Best lekker en leuk eetcafe-eten voor een redelijke prijs. Wel oppassen want met voorgerechtjes en drankjes enzo zit je toch al heel snel aan een prijs waarvoor je ook in een andere categorie restaurant had kunnen eten! Aardige bediening. Een fles kraanwater krijg je zonder er naar te vragen en als je een fles wijn besteld, dan krijg je na afloop een fles wijn mee naar huis... |
Proever61233 29 mei 2007 | |
Leuke variatie en voor ieder type eter! Zeker als je zin hebt om eens iets aparts te proeven, voor een uiterst OK prijs, moet je hier echt eens binnenlopen.
Restorecent 5 september 2006 | |
Lang leve Iens: dank zij jullie voor een habbenkrats uitstekend gegeten: waarom dan toch \"slechts\" goed? Omdat ik de dag ervoor weliswaar voor twee keer zoveel geld nog beter gegeten heb. Wij kozen voor een goeie champignonsoep respectievelijk een pittige ossehaassalade (het vlees uitstekend: de salade een beetje rommelig).
Proever17548 7 augustus 2006 | |
Heerlijk gegeten. Opvallend goed eten voor die prijs. Tonijn vd grill was lekker sappig en de saus combineerde erg goed. Bijzondere garnering. Vriendelijke, attente bediening. Terras was wel wat druk door langsrijdende auto\'s, maar verder prima in orde. |
Proever18613 31 januari 2006 | |
Tot mijn stomme verbazing een leuk, gezellig (en goed) eetcafe in Arnhem en nog (zeer) goedkoop ook! De spoeling is dun maar gelukkig lag er dus nog een schat verborgen... De kaart is beperkt maar de hoofdgerechten zijn dermate omvangrijk dat bv een voorgerechtje niet eens zou hoeven. Vriendelijke en vrolijke bediening. Zeer betaalbare wijn. En als klap op de vuurpijl kregen wij bij afrekenen nog een flesje wijn kado (omdat we een flesje aan tafel hadden besteld). Wij komen zeker terug! |
Geef zelf je mening over Arnhems Proeflokaal