Reserveer nu

1 2 3 4 ... 6 ouder »

chris4 chris4 19 februari 2012

Afgelopen zaterdag gegeten bij deze Zuid Afrikaan met 6 vrienden. Zuid Afrikanen houden wel van een stukje vlees en dat is dan ook te merken aan de kaart. Oa. Kudu, Springbok, Struisvogel en Spare ribs. Het is dat we weer snel verder moesten met het avond programma anders hadden we hier zeker meerdere gangen geprobeerd.

Iedereen was uitermate tevreden over de kwaliteit van het eten en de bediening. De sfeer in het restaurant is gezellig Afrikaans zeg maar, een lounge bank in het begin waar je ontspannen kan zitten en in dezelfde ruimte een bar. Wanneer je een kleine gang doorloopt kom je in het restaurant gedeelte en daar hebben ze hun best gedaan het wat chiquer aan te kleden. Erg leuk gedaan. Zeker een keer langsgaan als je de Zuid Afrikaans sfeer wil proeven!

BonEten BonEten 2 november 2011

Onlangs voor het eerst gegeten. Eten is de moeite waard en de bediening is erg aardig en correct. Binnen in de zaak rook het wat muffig en het interieur is rommelig en gedateerd. Niet echt mijn smaak.

patriciavd patriciavd 31 oktober 2011

Hier pas geleden met een groep van 7 personen gegeten. Naast onze groep was er nog een andere groep aanwezig, die al verder gevorderd waren met het diner. Kanttekening hierbij; de aanwezige kinderen waren soms iets te aanwezig. Als de ouders van het voortdurende geren niets zeggen dan mag het personeel best subtiel iets ervan van zeggen... Eten was absoluut de moeite waard, biltongsoep met cheddar en port, veel vlees (had zelf de springbok) en de chocolate malva pudding... Jammer was wel dat het na het voorgerecht wel erg lang wachten was op ons hoofdgerecht. Wij waren er om 19 uur, hoofd kregen we rond 21:30 uur. En tja, die Tipsy Tert die op was hè.. Volgende keer speciale voorkeur alvast doorgeven misschien.

marjorie66 marjorie66 30 oktober 2011

We hebben hier met een groep van 7 man gegeten. Eten was goed, de struisvogel biefstuk was bere-lekker, net als de boeren-worst en de uitmuntende spring bok,echter miste ik wel de aandacht van het personeel, ze waren meer met zichzelf bezig dan met de klanten, veel producten waren ook uitverkocht, (specifieke rode wijn en de typsie tert) en dat was wel voor de groep een teleurstelling, een alternatief werd niet echt geboden, toiletten waren schoon.

harryz1 harryz1 26 april 2011

Op 28 januari 2011 waren wij te gast in cafe-restaurant Tjing Tjing. Het klinkt Chinees, maar het was toch echt een Zuid-Afrikaans restaurant in de Cornelis Trooststraat 56-58 in de Pijp. Wat vroeger twee winkels waren is nu een cafe-restaurant geworden met een smalle doorgang van de ene winkel, het cafe gedeelte met zithoek naar het restaurant, met een tafeltje of zes.

Toen ons zestal weer compleet was werd het weer een uitermate gezellige avond. Vooral toen wij het restaurant helemaal voor onszelf hadden en de wijn zijn werk begon te doen. Een aantal van het eetgezelschap nam echte Zuid-Afrikaanse gerechten zoals de loempia Biltong, beef Bobotie, gegrilde springbok en gegrilde struisvogel. En iedereen was het erover eens, de gerechten smaakten prima. En ook onze jongens van de gestampte pot, Han en Ton die spare ribs hadden besteld zaten uitermate gezellig te kluiven. Vooral Han kan zo heerlijk smakkelijk eten. Zijn hele gezicht eet mee, maar hij zit echt te genieten. En dat doet mij dan weer zo goed! De toetjes en de koffie gingen er uiteraard ook weer in als zoete koek Wat mij wel verbaasde dat er niet een slokkie van het huis af kon. We hadden toch voor € 285, - besteed en waren bijna de hele avond de enige gasten in het restaurant.

Harry Zehenpfenning

DavidAmsterdam DavidAmsterdam 6 maart 2011

Naar aanleiding van de lovende IENS recensies ben ik hier ook gaan eten, en dat is zeer goed bevallen. Heerlijke samosa als voorgerecht en struisvogelbiefstuk als hoofdgerecht. De wijn erbij was heerlijk. Kom op, steek je kop niet in het zand en ga hier een keer eten!

indegloria indegloria 13 februari 2011

We hebben hier met z'n 7en voor m'n verjaardag gegeten en hebben een heerlijke avond gehad! Bijzondere gerechten zoals een Maleise viskoek en heerlijk malse Springbok, maar voor wie dat laatste zielig vindt zijn er ook genoeg andere keuzes waaronder de bekende Bobotie. Bediening is heel vriendelijk. Vermeldenswaardig zijn ook de wijnen, ze zijn van een hogere kwaliteit dan je hier in eerste instantie zou verwachten. De sfeer is ongedwongen, zoals het hoort bij een buurtrestaurant. Het zou wel weer 'ns in een wat moderner tintje geschilderd mogen worden, maar persoonlijk zou ik zeker de vloer met zebrastrepen behouden!

JanWillemB JanWillemB 14 januari 2011

Woensdag met 3 personen gegeten. Bijzondere kaart, bijzondere gerechten. Hoewel het allerminst druk was, een prima atmosfeer. Mooie korting via de IENS-aanbieding, een aanrader!

Gros Gourmand Gros Gourmand 26 oktober 2010

In eerste instantie dacht ik toen ik naar binnen ging, had ik niet beter ergens anders kunnen gaan eten. Het interieur en ook de entree nodigt niet uit, maar het eten zelf was goed, bediening ook, we hadden alleen wellicht de wijnkaart moeten bestuderen, want de huiswijn was zozo.
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik kan niet zeggen dat het de aanrader is, maar hier kan je zeker voor een redelijke prijs lekker eten.

Lesley1976 Lesley1976 16 oktober 2010

Gezellig en simpel interieur, waar je jezelf gelijk op je gemak voelt. Aardig en goed bedienend personeel. Heerlijk eten, alsof er een engeltje op je tong plast! Een ware smaak sensatie. Dit was de 2e keer dat mijn vriend en ik hier waren en we komen hier zeker nog een keer!

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Tjing Tjing