| Keuken | Zuid-Afrikaans | |
| Huiswijn per fles | €17.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.25 | |
| Openingstijden |
| |
Ze noemen het zelf 'The Fusion Kitchen of the Rainbow Nation' en het smaakt zoals het klinkt: sensationeel! Voor een goed bord bobotie of een malse struisvogelbiefstuk draaien ze hier hun hand niet om. En ook de desserts - met namen als 'Tante Milly's Malva pudding' en 'Kwa Zulu Banana Tipsy Tert' - zijn niet te versmaden. Laat je vooral niet afschrikken door het wat donkere interieur, want hier eet je Zuid-Afrikaans zoals het bedoelt is. Tip: bij mooi weer is het terras in de achtertuin open!
BonEten 2 november 2011 | |
Onlangs voor het eerst gegeten. Eten is de moeite waard en de bediening is erg aardig en correct. Binnen in de zaak rook het wat muffig en het interieur is rommelig en gedateerd. Niet echt mijn smaak. |
patriciavd 31 oktober 2011 | |
Hier pas geleden met een groep van 7 personen gegeten. Naast onze groep was er nog een andere groep aanwezig, die al verder gevorderd waren met het diner. Kanttekening hierbij; de aanwezige kinderen waren soms iets te aanwezig. Als de ouders van het voortdurende geren niets zeggen dan mag het personeel best subtiel iets ervan van zeggen... Eten was absoluut de moeite waard, biltongsoep met cheddar en port, veel vlees (had zelf de springbok) en de chocolate malva pudding... Jammer was wel dat het na het voorgerecht wel erg lang wachten was op ons hoofdgerecht. Wij waren er om 19 uur, hoofd kregen we rond 21:30 uur. En tja, die Tipsy Tert die op was hè.. Volgende keer speciale voorkeur alvast doorgeven misschien. |
marjorie66 30 oktober 2011 | |
We hebben hier met een groep van 7 man gegeten. Eten was goed, de struisvogel biefstuk was bere-lekker, net als de boeren-worst en de uitmuntende spring bok,echter miste ik wel de aandacht van het personeel, ze waren meer met zichzelf bezig dan met de klanten, veel producten waren ook uitverkocht, (specifieke rode wijn en de typsie tert) en dat was wel voor de groep een teleurstelling, een alternatief werd niet echt geboden, toiletten waren schoon. |
harryz1 26 april 2011 | |
Op 28 januari 2011 waren wij te gast in cafe-restaurant Tjing Tjing. Het klinkt Chinees, maar het was toch echt een Zuid-Afrikaans restaurant in de Cornelis Trooststraat 56-58 in de Pijp. Wat vroeger twee winkels waren is nu een cafe-restaurant geworden met een smalle doorgang van de ene winkel, het cafe gedeelte met zithoek naar het restaurant, met een tafeltje of zes.
DavidAmsterdam 6 maart 2011 | |
Naar aanleiding van de lovende IENS recensies ben ik hier ook gaan eten, en dat is zeer goed bevallen. Heerlijke samosa als voorgerecht en struisvogelbiefstuk als hoofdgerecht. De wijn erbij was heerlijk. Kom op, steek je kop niet in het zand en ga hier een keer eten! |
Geef zelf je mening over Tjing Tjing
| Maandag | Gesloten | |