vriendelijk ontvangen en het eten was super lekker! enigste tip voor verbetering- het duurde allemaal erg lang. wij zaten een hele tijd voordat iemand vroeg of wij wat wilden drinken en daarna duurde het heel lang voordat wij ons eten hadden. wij hadden ook misschien meer gedronken (meer geld voor jullie) als de serveerster vaker bij ons langs kwam.
dank jullie wel!
Een nogal rommelig restaurant. Misschien daardoor wel Italiaans aanvoelend. Maar om ons daarvoor een uur te laten wachten op ons gerecht is natuurlijk vreemd. Sowieso had de bediening het te druk. Er waren wel meer mensen die om zich heen zaten te kijken. Gelukkig kregen we nog een gratis biertje voor het wachten. Helaas was het eten ook niet echt geweldig. Niet slecht maar ook niet uitstekend zoals vele recensies hieronder zeggen. Het decor was ook niet bijzonder. Gewoon een laagdrempelig restaurant. Niet te duur maar wel te druk voor de kwaliteit die ze leveren in zowel service als eten.
De inrichting is een tikkie ouderwets maar het eten is echt prima voor een hele schappelijke prijs. Ik had zelf een zeer royale portie lamsschouder, maar ook het eten van mijn tafelgenoten was erg lekker. De bediening is echter niet heel vlotjes, er werden bestellingen door elkaar gehaald, drankjes vergeten en nadat mijn maat een vieze vork had gekregen (kan gebeuren) duurde het een slordige 20 minuten voordat hij een nieuwe kreeg, zodat hij zn eten met zn handen moest eten!
Fijne prijs/kwaliteitverhouding. De pizza's zijn werkelijk uitstekend. Soms is het erg druk en kan het aan te raden zijn te reserveren. Het duurt soms ook wat lang allemaal. Huiswijn is prima. Goed eten voor weinig.
Deze pizzeria is echter gesloten tot 1 februari dit jaar ivm 'onderhoudswerkzaamheden' ontdekten wij gisterenavond helaas.