F3RRY 21 november 2011 | |
Na een lange wandeling langs het strand en door de haven van Scheveningen. Door het koude mistige weer ademde de haven noeste arbeid uit. Ruw en realistisch. Vissersboten aangemeerd bedrijven die de vangsten meteen verwerkten, zodat de vis vers het distributie kanaal in kan en vers bij de consument op het bord komt te liggen.
WWillem 1 juli 2011 | |
Gewoon een prettige zaak, niet teveel gedoe, niet teveel franje. Wel perfecte broodjes en goede koffie. In Scheveningen een aanrader. |
chanty 11 juni 2011 | |
Wauw! Wat fijn, een zaak die het begrepen heeft, leuke, vlotte bediening, heerlijke broodjes, shakes en de koffie ook super. Teveel lekkere dingen, dus we moeten terug! Al is het maar voor koffie en taart. Heerlijk gezeten hier op het mooie terras..echt een top tent! Misschien wel de beste van Den Haag!
Stevie155 25 juli 2010 | |
Lekker eten en drinken! Alleen de bediening is wat saggo, iets meer klantvriendelijkheid zou gewaardeerd worden. |
Malaga 5 juni 2010 | |
Vandaag daar lekker geluncht! wrap met humus, geitenkaas en walnoten en een echte heeeeerlijk jus! Goede service! net alsof je op vakantie bent! in Scheveningen en toch niet echt...Wonderfull! I'll be back! |
Pieter H. 2 november 2009 | |
Leuke, kleine, 'alternatieve' zaak op een levendig punt. Erg lekkere broodjes en boterhammen. Wel even wennen aan het prijssysteem waarbij je een euro extra betaalt voor een extra toevoeging. Ondanks dat: redelijke prijzen voor verantwoorde voeding. |
jessicamn80 27 september 2009 | |
Hier in 2004 een keer geweest, nu nog steeds heerlijke broodjes. Er zouden hier veel meer mensen mogen komen. |
Proever102230 18 augustus 2009 | |
Ik besloot vanmorgen even "snel" koffie te gaan drinken met een vriend die mij om 10:00 ophaalde. Ik zei dat ik wel een lekker "tentje" wist. (was er al 1 keer geweest met de lunch, en die was toen ook heel goed!) Maar voegde ik er aan toe "het zal nog wel gesloten zijn", wetende "hoe vlot" hagenaren of scheveningers zijn. Groot was mijn verbazing dus dat het "tentje" niet al gewoon open was, maar in de volle running!!! Gelukkig was er een plaatsje buiten in de zon en heb toen een ommelet besteld en een jus d'orange. Het ommelet was werkelijk zalig. Met heerlijke kaas, spek en tomaat en wat verse stukjes kruiden of groen (italiaanse sla, ben de naam vergeten). Best wel groot ook, helaas heb ik een stukje moeten laten liggen.z Be halve de eieren die vers waren (en Bio!) was ook het bruine brood "kakelvers"! (ik denk bijna wel zelfgebakken). En als klap op de vuurpijl, echte, maar dan ook echte vers geperste sinaasappelsap! Niks gemengd met water, ijsblokjes of aanleng troep. De smaak ook heerlijk, zoet zuur. Ik ga morgenochtend weer! Ingrid |
Nathalie76 26 februari 2009 | |
Ik ga er regelmatig heen met wat vriendinnen voor een late lunch. De broodjes zijn heerlijk, maar ook de taarten e.d. zijn super. |
Proever74086 13 april 2008 | |
Heerlijk tentje om de lunch te nuttigen. Moet er wel plek zijn.. de laatste tijd is het er rond de lunch erg druk! Bediening heeft wel een 'eigen' karakter: vrolijk en soms iets te direct. Koffie verkeerd mag wel iets warmer. Choco-koek is echt top!! Moet je proberen! |
Geef zelf je mening over zoet&zout ZO