Zippo 18 maart 2012 | |
De bediening is langzaam en niet geinteresseerd. Het eten is niet goed Groenten in tempurabeslag had in een friteskraam niet misstaan. Veel te dik beslag en smakeloos, de vegetarische curry bestond uit enorme brokken tofu die in een groenachtige brij zwommen.
sunshine_1981 16 november 2011 | |
Heerlijk gegeten samen met mijn vriend, service was top. Mijn favo restaurant en ik blijf zeker treug komen. |
pons05 6 september 2011 | |
De kwaliteit van het eten is constant; echter de bediening laat erg vaak te wensen over. Na enkele mindere ervaringen een tijd niet geweest en toch vanavond weer geprobeerd. Helaas, wat een deceptie. Lepels om op te scheppen ontbreken, de lepel die je gebruikt bij het voorgerecht wordt teruggelegd om weer te gebruiken bij het hoofdgerecht, het hoofdgerecht wordt gebracht, echter borden en rijst ontbreken en moeten we na 5 minuten zelf nog een keer om vragen ......jammer. |
Robert4 12 augustus 2011 | |
Zeer lekker gegeten in augustus 2011 op een donderdag met twee personen. Dit was voor ons de 3e keer. Wij hebben alle keren heerlijk gegeten. Deze keer hadden wij vooraf de Thot Man Plaa (viskoekjes), Koong Chup Pang Thot (garnalen) en een Yam Neua (Thaise beef salade). Als hoofdgerecht een Panaeng Moe (groene curry) en (Massaman Khae) lamskoteletjes. En als desert lekker ananas met ijs.
iemand niemand 22 april 2011 | |
Warisan zit in een mooi pand,en boven zit hun indonesische restaurant,wat qua inrichting helemaal niet op warisan lijkt.Warisan vind ik veel mooier en sfeervoller en moderner ingericht.
DGRN 16 april 2011 | |
Met 2 personen gegeten op vrijdagavond. De lekkerste Tom Yam Koeng ooit gegeten, de smaak was prachtig in balans! Daarnaast heerlijke Thaise viskoekjes met zoetzure saus en koriander. Als hoofdgerecht Pad Thai buiten de kaart om. Hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Stijlvol eigentijds interieur aan de rustige Westerkade. De bediening is adequaat en vriendelijk. |
Fernanda 3 april 2011 | |
zaterdagavond spontaan besloten om bij Warisan te gaan eten. Hier hebben wij geen spijt van.
macrobody 14 maart 2011 | |
Mooie, goed bereikbare locatie. Niet alle gerechten konden worden gekozen, maar wat we hadden was echt heel lekker. Bediening erg vriendelijk en behulpzaam. Nu nog iets doen aan het keiharde geluid van het stoelen geschuif. Plak er van die viltjes onder ofzo. |
united74 25 februari 2011 | |
Vandaag wezen eten voor de 1ste keer bij dit restaurant via crouponsdeals.
bianca72 21 februari 2011 | |
Ook wij maakten gebruik van een aanbieding van Groupon. Een driegangen surprisemenu. Ons voorgerecht was een kom garnalensoep met een scheutje kokosmelk. Goed heet en pittig! Voor één van ons werd (op initiatief van de vriendelijke serveerster) een kopje kippensoep met kokosmelk gemaakt: veel milder en erg lekker! Het hoofdgerecht bestond uit een schotel malse biefstukreepjes in een saus met shriitake en bosuitjes en een kom met kipfilet in pittige saus. Daarbij kleefrijst. Als nagerecht vers tropisch fruit met vanille-ijs en slagroom. Vriendelijke, attente bediening. Vanaf 18.00 uur kun je er gratis parkeren. Een echte aanrader!! |
Geef zelf je mening over Warisan