Beiaard een druk restaurant maar erg gezellig. Ben er wezen eten met mijn vriend en heb gekozen voor een sate. Deze vond ik erg droog en de salade was ook eenvoudig. De prijzen liggen niet erg hoog dus dat viel mee. Mijn vriend koos voor hetzelfde en was ook niet razend enthousiast. Toch een leuke en gezellige plek maar voor het eten hoef ik er niet nog eens heen!
Binnen de categorie eetcafé ´s/recht-toe-recht-aan restaurants 1 van de betere. Je kan er altijd terecht en het eten is prima. Ook de indeling is prima... comfortabele hoekjes.
de bekeerde suster is een prima plek om een snelle hap te bestellen. Een hamburger met friet voor 10 is prima te doen. Je zit rustig, de bediening is vriendelijk en ook voor grote groepen is het perfect. Dit lokaal is een van onze regulars voor een door de weekse avond als we geen zin hebben om wat te koken.
Geef zelf je mening over Eet- en Proeflokaal De Beiaard