| Keuken | Bistro |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Carlijnsophie 29 april 2012 | |
Gisteren heerlijk gegeten bij de Nachtwacht. Alle lof voor de gastheer die ons vriendelijk ontving en dit hoge niveau de hele avond wist vast te houden. Wij kozen voor het viergangen verrassingsmenu en dit was werkelijk super. Voorgerecht een tartaar van ossenhaas met truffelmayo, tussengerecht tuinerwtensoep met coquilles, hoofdgerecht een voortreffelijk gebakken entrecote met seizoensgroenten en rode wijnsaus en nagerecht zelfgedraaid aardbeienframbozeneis, witte chocolademousse en crepe Suzette. Stuk voor stuk heerlijk bereid, echt perfecte smaken bij elkaar. Dit alles in een fijne ambiance met een fantastische gastheer die het je naar de zin maakt. Aanrader!! |
leeskees 5 februari 2012 | |
Helaas, na het lezen van de recenties viel het erg tegen.
Marjan62 13 november 2011 | |
Hebben hier afgelopen vrijdag 11 november gegeten, een 4-gangen verrassingsmenu. Werkelijk alles was goed. Hebben begrepen dat de chef gewerkt heeft in een sterrenrestaurant en dat is te proeven. Was een wild georiënteerd menu. Nog nooit zulke heerlijke rode kool geproefd, werkelijk een smaaksensatie. Eend (tussengerecht) en hert (hoofdgerecht) uitstekend bereid en zeer smakelijk! Tip: neem een dessertwijn bij het nagerecht. De rode huiswijn is meer dan in orde. Kortom, een aanrader!
thewes 5 juli 2011 | |
Hebben hier zondag 03-07 gegeten. Een 4-gangen verrassingsmenu. Letterlijk blij verrast door de uitstekende kwaliteit. Ook het personeel en met name gastheer Gert verdienen een dik compliment. Mochten wij nog eens terug komen in Winterswijk dan zullen wij zeker hier nog eens gaan eten. |
Sjonnie 23 juni 2011 | |
Uitstekend gegeten hier! Verassingsmenu genomen, en dat is een aanrader. Zelf niet zo'n liefhebber van vis, en dat ook aangegeven, was geen probleem. Bediening is erg correct en vriendelijk. Wel wat duurdere klasse, maar liever iets meer betalen en goed eten dan voor iets minder een hongerig gevoel houden. Zeker een aanbeveling waard! |
Geef zelf je mening over De Nachtwacht