Bis doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
onbekend91 23 mei 2012 | |
Vorige week een lunch gehad bij Bis. Helaas viel het erg tegen. Had broodje Carpaccio besteld en de Carpaccio was IJSkoud en zat geen smaak aan. Gewoon slecht dus.. Erg jammer heb er voorheen wel eens een diner gehad en dat was altijd wel erg lekker.. |
Annemarijs 24 maart 2012 | |
Prima eten; prachtige locatie, vooral als je aan de raamkant van de gracht zit, is het genieten; prettig ingericht; vriendelijke bediening; soms inderdaad wat lange wachttijden tussen de gerechten, maar gezien het feit dat het gezelschap leuk en de wijn lekker was en je bij een avondje uit eigenlijk de tijd moet nemen, viel dat ook mee. En dat is gelijk ook een pluspunt: je hebt niet gevoel dat je moet opschieten met eten, maar er lang van kan genieten. |
ILHS 16 maart 2012 | |
Vorige week tijdens de restaurantweek het speciale driegangenmenu besteld. Zalmtartaarcornetto, eendenborst en een carameltaartje. Heerlijk! Ook door de garnituur en de presentatie. De bediening was niet persé kundig, maar wel heel vriendelijk en hulpvaardig. Zeer goede prijs/ kwaliteitverhouding, maar misschien extra omdat het het speciale restaurantweek menu betreft. Eerder ook al prima ervaringen met BIS. Ze maken wat mij betreft hun naam (bis bis!) helemaal waar. |
stevebravo 15 februari 2012 | |
Gezellig restaurant, kwalitatief goed eten, vriendelijk en leuke bediening.
Luuk402 6 februari 2012 | |
Twee weken geleden gegeten. Had er nog nooit gegeten maar Bis is zeker een aanrader. Ik had het 4-gangen verrassingsmenu, en ondanks een wat lange wachttijd tussen het voor- en tussengerecht, moet ik zeggen dat het eten allemaal heerlijk op smaak was. De zaak ziet er ook erg gezellig en toegankelijk en de bediening vriendelijk. Een aanrader dus! |
Garmt vS 22 januari 2012 | |
Twee keer hier gegeten in de afgelopen maanden. Een keer erg geweldig, de tweede keer zat ik in een 'vegetarische periode' en dan is het wat minder. De kwarteleitjes bij de salade waren te koud van binnen, de risotto als hoofdgerecht net wat te klef en wat te veel in verhouding met de groenten erbij. Bediening altijd netjes en aardig, dus ze krijgen binnenkort gewoon weer een volgende kans. |
arlington 15 januari 2012 | |
Vandaag een prosecco high tea gedaan bij Bis. Erg lekker, veel variatie en super uitgebreid. Voor herhaling vatbaar! |
joepert 7 november 2011 | |
Lekker gegeten en de bediening was vriendelijk en attent. Minpunt: naast de wijn nog gewoon wat kraanwater bij het eten was niet mogelijk. Dat moest uit een fles komen: niet alleen schaamteloze geldklopperij maar (veel belangrijker) in het kader van duurzaamheid ook wel erg jammer. Daar zijn voor Bis dus nog heel wat puntjes te halen. |
M821 17 oktober 2011 | |
Op een zonnige zondagmiddag een heerlijke High-Tea gehad op het terras van Bis. Van kant-en-klare fabrieksproducten moeten ze hier overduidelijk niks hebben. Zowel de hartige sandwiches als de verrassende en kleurrijke zoete hapjes waren super vers en heerlijk! Ook de verschillende theesoorten (die onbeperkt worden aangevuld) waren heerlijk. Kortom, een echte aanrader voor liefhebbers van high-tea. |
roy362 17 oktober 2011 | |
15-10 hebben we ons laten verrassen. De fazant met eendenlever erg lekker zo ook de het met hertenwang FANTASTISCH!!! Bediening ook erg goed, spontaan en vriendelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar |
Geef zelf je mening over Bis