Twee weken geleden gegeten. Had er nog nooit gegeten maar Bis is zeker een aanrader. Ik had het 4-gangen verrassingsmenu, en ondanks een wat lange wachttijd tussen het voor- en tussengerecht, moet ik zeggen dat het eten allemaal heerlijk op smaak was. De zaak ziet er ook erg gezellig en toegankelijk en de bediening vriendelijk. Een aanrader dus!
Twee keer hier gegeten in de afgelopen maanden. Een keer erg geweldig, de tweede keer zat ik in een 'vegetarische periode' en dan is het wat minder. De kwarteleitjes bij de salade waren te koud van binnen, de risotto als hoofdgerecht net wat te klef en wat te veel in verhouding met de groenten erbij. Bediening altijd netjes en aardig, dus ze krijgen binnenkort gewoon weer een volgende kans.
Lekker gegeten en de bediening was vriendelijk en attent. Minpunt: naast de wijn nog gewoon wat kraanwater bij het eten was niet mogelijk. Dat moest uit een fles komen: niet alleen schaamteloze geldklopperij maar (veel belangrijker) in het kader van duurzaamheid ook wel erg jammer. Daar zijn voor Bis dus nog heel wat puntjes te halen.
Op een zonnige zondagmiddag een heerlijke High-Tea gehad op het terras van Bis. Van kant-en-klare fabrieksproducten moeten ze hier overduidelijk niks hebben. Zowel de hartige sandwiches als de verrassende en kleurrijke zoete hapjes waren super vers en heerlijk! Ook de verschillende theesoorten (die onbeperkt worden aangevuld) waren heerlijk. Kortom, een echte aanrader voor liefhebbers van high-tea.