fam. de Bruin 23 maart 2011 | |
Komen hier regelmatig, heerlijk eten, goede bediening en goede sfeer. Dit is uniek in Assen en omgeving.Onze complimenten voor Ruben, hij zorgt ervoor dat je je een welkome gast voelt, altijd in voor een gezellig praatje. We hopen snel weer te komen eten. |
lotte1207 19 februari 2011 | |
Gisteravond weer een heerlijke avond gehad bij de Japanse kant van Pacific Plaza. Het eten is elke keer weer verrassend - ook voor de vegetariƫr en de chefkok maakt het een feest om te proeven. Alle producten zijn vers en er worden mooie dingen gemaakt op de teppanyaki bakplaat! |
hans** 26 november 2010 | |
Afgelopen dinsdag er weer gegeten. Kwaliteit was weer prima. De kok heeft het heel goed in de vingers want de gerechten waren hoog op smaak.
Bob1 17 maart 2010 | |
We waren vol verwachting, helaas, bediening was prima, maar de kok is geen Japanner, bijv. de tonijn was (zeer) flink doorbakken, eveneens het vlees |
fam.schoorl 3 oktober 2009 | |
We hebben hier twee keer in het Chinese gedeelte gegeten. Lekker eten, prettig modern ingericht en de bediening vinden wij erg vriendelijk. |
Itssuus 5 augustus 2009 | |
Je verwacht iets heel deftigs, maar bij binnenkomst valt het allemaal wel mee. Op zich jammer, want dat mist Assen nog wel. Echt een lekkere chinees waar je niet de standaard Babi Pang Jang op de kaart hebt staan. Zo krijg je eens iets anders. Lekker gegeten. Aardig personeel! |
rvwoens 8 februari 2009 | |
Mooie inrichting, lekker eten. Maar dit is geen teppanyaki zoals het hoort: de kok probeert de leuke jongen uit te hangen maar qua show is het een teleurstelling. Als je een professionele kok verwacht die zich in het zweet werkt met alle messen en peperbussen, ga hier niet heen. Als je lekker wilt eten en geen prijs stelt op een echte show kun je hier prima eten. |
Proever10622 8 oktober 2006 | |
Een hele leuke avond gehad! Goede kwaliteit eten en op een leuke manier klaargemaakt. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vanaf 23,50 euro voor een avondvullend menu. |
MAB-CAI 23 september 2006 | |
430 euro/8 gangen + shusi = 55 euro per couvert.Prijs/kwaliteit 7.6. Eten goed en vers, smaak was doorsnee (7.5). Inriching mooi en strak (8.5). Toiletten perfect 9, koffie ook goed (8). Bediening goed (7.8), Sfeer, aardig (7). Parkeren vrij. Leuke tent |
Proever36905 27 juli 2005 | |
Super geweldige kok anex entertainer. Eten was uit de kunst |
Geef zelf je mening over Pacific Plaza