Wij hebben hier een aantal keer geluncht en dat was niet om over naar huis te schrijven, afgelopen weekend hebben wij een "Koninklijk plateau"genomen daar was niks koninklijks aan. De portie's waren formaat kindermenu en onder broodjes en loempia's verstaat men hetzelfde met als resultaat allemaal mini loempia's. Op onze klacht zij het personeel "Oh ok"en dat was het. Voor ons dus ook, want dit was de laatste Koninklijke maaltijd voor ons.
Ik kwam met hoge verwachtingen, maar prefab carpaccio, heilbot met plens hollandaisesaus op een bedje van lauwe diepvriesgroenten en koffie met chocolaatjes uit de ijskast waren een grote teleurstelling. Dit in combinatie met een matige bediening is geen tweede bezoek waard.
Hier een aantal keer geluncht. Bediening gewoon, niet goed, niet slecht. Broodjes wel lekker. Lekker terras buiten met mooi uitzicht, wel dicht op elkaar wat nog wel eens rook overlast geeft. Binnen een beetje kroegachtig. Gewoon lekker een broodje is hier prima te doen.