het voornaamste gereedschap in de keuken is de schaar. pakjes openknippen dat kunnen ze wel. koken kunnen ze niet. Slechte kwaliteit instant producten Gezellig terras redelijke bitterballen dat dan weer wel. Het lijkt wel of de keuken elk jaar achteruit gaat en men de pijngrens van de gast wil opzoeken.Die is nog niet bereikt blijkbaar want het restaurant is nog steeds redelijk bezet. Onbegrijpelijk
Wj hebben hier onlangs gegeten en het was de laatste keer. De carpaccio was doordrenkt in truffelmayonaise en dit was dan ook het enige wat je proefde. Vervolgens hebben we dit bord nog zeker 20 minuten voor onze neus gehad aangezien de bediening niet zag dat we uitgegeten waren. Het brood met de (vrij zure) ailoli, de spareribs en de dame blanche waren het allemaal net niet. De spareribs was op zich niks mis mee (erg mals vlees) maar niet bijzonder en de Dame Blanche dreef zowat van m'n bord af aangezien het bord daaronder heet was. Als eters het restaurant verlieten bleven die tafels nog erg lang vol staan met de borden, glazen enz.
Pasta weinig bijzonder en het lam van mijn tafelgenoot miste een lekkere marinade. Verder wel een leuke plek. Bediening naar onze smaak te informeel. De salade wel origineel.
Als het druk is kan de bediening het terras niet goed aan en duurt het lang voordat je iets op tafel hebt. 30 euro voor twee personen kaasfondue is echt, gelet op de aankleding, veel te veel