Ik sluit me aan bij de opmerkingen over de bediening. Voor eten op dit niveau kun je de bediening op z'n zachtst gezegd ontoereikend noemen. Antwoord ober bij nagerecht kaas op de legitieme vraag welke selectie er op je bord ligt: "Daar heb ik echt geen tijd voor hoor." Dodelijk... Andere ober vergeet na brengen van drankjes gewoon de kaart.
Eten is ok, maar voor de prijs niet bijzonder.
Mooie uitstraling en prima eten. Bediening kan beter, pas na 3 keer zwaaien hebben ze aandacht voor je en de fles water die na 2x vragen op tafel wordt gezet moeten we zelf inschenken. Helaas vrijwel geen vegetarisch gerechten op de kaart (en dat anno 2010)!!
Maandag, lekker rustige dag, hier uitstekend getafeld met familie. De kok wil verrassen en tovert in zijn enthousiasme soms zelfs teveel smaken naast elkaar. Concentratie bij het proeven dus maar dat houdt lekker alert! Kom hier zeker terug!
Voortreffelijk gegeten in een prima ambiance. Fraai, open restaurant met prima bediening. Het is niet goedkoop, maar de prijs is de kwaliteit meer dan waard! Cockilles als voorgerecht waren om onze vingers bij af te likken. Twee hoofdgerechten: kalf en lam. Zalig. Het lam (uit de omgeving) was supermals en zacht van smaak, zoals het hoort! Een aanrader deze tent.