dennisheller 20 mei 2012 | |
De 6 gangen gegeten gisteren, matige gerechten. Een salade die niet is aangemaakt, futloze slakken , te gare Iberico... Creatieloze kok achter t fornuis. Geen aanrader! De bediening is overigens in orde! |
Semmyk 16 november 2011 | |
Hier gegeten met 2 vrienden en moet zeggen dat het allemaal heel leuk was. Ook leuk dat het allemaal 'kleine' gerechten zijn, zodat je meerdere dingen kan bestellen en proeven. Bediening was ook hartstikke aardig en deden niet moeilijk over wat aanpassingen! Ook was de prijs/kwaliteit verhouding prima. Dus zeker een aanrader! |
ernst1 1 oktober 2011 | |
Op een donderdag avond gegeten. Het was niet druk maar de twee dames in de bediening waren niet echt attent.
fredgeerts 6 augustus 2011 | |
Gisteren aten mijn vrouw en ik bij de 3 Vrienden. We werden uitstekend bediend door de uitbater en zijn zoontje.
sisko 6 juli 2011 | |
Leuk restaurant in hartje Amsterdam, waar je flinke porties 'kleine hapjes' kunt bestellen. Ziet eruit als een bruine kroeg, maar kwaliteit is bovengemiddeld! |
robdenbalvert 25 januari 2011 | |
Lekker gegeten met vrienden op 23 jan 2011. Een heerlijke ontspannen sfeer met een vriendelijke bediening. Dit is nu zo'n restaurant waar je vaker dan één keer gaat eten, een toppertje! |
debueger 8 augustus 2010 | |
Leuke tent om te eten. Het concept is leuk. Meerdere 'kleine schotels', zeg maar volwassen tapas. De kwaliteit zeker aardig. Bediening is goed. Men is bereid om een tafeltje extra op het terras te plaatsen zonder meteen over regels te miepen.
ifora 29 maart 2010 | |
Afgelopen zondagavond 28/3 hier gegeten samen met een vriendin, als onderdeel van een weekendje amsterdam. Bijzonder hoe dit restuarant op een zondagavond nog zo vol kon zitten, dit beloofde veel goeds. Bij binnenkomst erg vriendelijk ontvangen, jassen werden zelfs aangenomen :) en leuk plekje bij het raam werd toegewezen. Binnen 5 minuten werden wij voorzien van water, wijn, brood en een menukaart inclusief korte uitleg over het concept. Het concept is erg leuk, gerechten hebben inderdaad de grote van een voorgerecht waardoor zelfs een 4 gangen menu prima te overzien is. Wij kozen voor een 3 gangen menu. Een echte aanrader is de bospaddenstoelensoep met truffelolie en de slakken met tomaat en basilicum. Complimenten aan de chef. Als hoofgerecht zeewolf en risotto, wederom subliem, een mooie verfijnde smaak. Aan het einde van de avond een zeer leuke attentie van de chef in de vorm van een dessert. En voor wie nog een gaatje overheeft, een leuke port of likeurproeverij maakt je avond af. Al met al een bijzonder geslaagde avond, in een zeer bijzonder restaurant, mede dankzij de voortreffelijke bediening en de gepasionneerde chefs. gastvrijheid ten top! Het maakte ons belevenins Amsterdam helemaal af. Voor wie het nog niet door had, een absolute aanrader!!! |
SanneV 11 maart 2010 | |
Gister hier gegeten samen met een vriendinnetje, en het eten was lekker, goede prijs kwaliteit verhouding en attente en vriendelijke bediening. Alleen de grootte van de biefstuk was een tegenvaller, net te klein |
Dorine 123 20 juli 2009 | |
Ik kom regelmatig bij de 3 vrienden. Het restaurant is heel erg geschikt om "low profile" te eten met familie of vrienden. Het eten is altijd lekker en afwisselend en de bediening is altijd vriendelijk (studenten). Het is leuk dat je kan kiezen uit voorgerechten, dus ookal heb je niet veel trek, kan je toch leuk mee- eten. Zeer tevreden! |
Geef zelf je mening over De 3 Vrienden