Hier gegeten met 2 vrienden en moet zeggen dat het allemaal heel leuk was. Ook leuk dat het allemaal 'kleine' gerechten zijn, zodat je meerdere dingen kan bestellen en proeven. Bediening was ook hartstikke aardig en deden niet moeilijk over wat aanpassingen! Ook was de prijs/kwaliteit verhouding prima. Dus zeker een aanrader!
Op een donderdag avond gegeten. Het was niet druk maar de twee dames in de bediening waren niet echt attent.
Eten was oké maar door het principe van de 3 vrienden dat alle gerechten als een voorgerecht gezien moeten worden vind ik de prijzen aan de hoge kant voor een middelmatige tent als deze.
Gisteren aten mijn vrouw en ik bij de 3 Vrienden. We werden uitstekend bediend door de uitbater en zijn zoontje.
De gerechten smaakten goed. Misschien in de gaspacho toch beter grijze garnaaltjes ?
Lekker relaxte entourage.
Leuk restaurant in hartje Amsterdam, waar je flinke porties 'kleine hapjes' kunt bestellen. Ziet eruit als een bruine kroeg, maar kwaliteit is bovengemiddeld!
Lekker gegeten met vrienden op 23 jan 2011. Een heerlijke ontspannen sfeer met een vriendelijke bediening. Dit is nu zo'n restaurant waar je vaker dan één keer gaat eten, een toppertje!