8.2
7.0

KeukenIndonesisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

randyeichhorn randyeichhorn 2 maart 2012

Kom hier nu weer een jaartje regelmatig. Prima eten, netjes verzorgd, goede/ruime keuze en mooie dames in de bediening. Niets mis mee ;-)

Ursus Ursus 11 januari 2012

Gevarieerd aanbod en heerlijk eten! Ik ga hier vaak afhalen. Echt beter eten dan in menig indonesisch restaurant!

TineV TineV 2 november 2011

Ach ja, vanaf 1995 kom ik bij Toko Kediri. Geen last van ongeĂ¯nteresseerde dames hoor! Verschillende keren grote catering laten verzorgen en altijd goed. Ons raken jullie nooit meer kwijt :-))

johanholtkamp johanholtkamp 21 oktober 2011

Hier voor de tweede keer in 2 jaar wat te eten gehaald. Klantvriendelijkheid is er niet echt bij. Gehaast en niet echt duidelijk qua uitleg. Gerechten zijn er best goed, mag allemaal wat pittiger van mij, want zelfs de hele hete gerechten zijn slechts pittig/pikant en dienen te worden aangescherpt door sambal.
Op de internetsite staat dat je je kan laten informeren over de huisgemaakte sambals. Dit doen ze echter niet, ze wijzen ongeinteresseerd naar een kast waat het staat en je moet echt de informatie uit de dames d'r mond trekken, want ze staan je echt weg te kijken uit de winkel Jammer, want ik was de enige klant in de winkel, dus druk was het niet. Kan wel weer een half jaar duren voor ik weer kom.

maup1 maup1 9 oktober 2011

Vorig jaar hebben we met de crematie van onze moeder voor het eerst kennis gemaakt met toko Kediri.
Kediri verzorgd namelijk de indische hapjes bij crematorium eykelenburg in Rijswijk.
De hapjes waren overheerlijk....rissolles, pasteitjes en indische kroket!
Met deze goede herrineringen ben ik weer terug gegaan om de kleine varianten te proberen....mini rissolles, mini pastei, pangsit en huisgemaakte vlammetjes!
Deze hapjes smaakte ook uitstekend en voor de prijs.....50 hapjes voor €20,- daar ga ik niet voor in de keuken staan!
Wel vooraf bestellen....de hapjes worden vers gemaakt!

Geef zelf je mening over Toko Kediri

MaandagGesloten