Restaurant NaangNuan al 14 jaar een begrip in Monnickendam en verre omgeving
Orginele Thaise gerechten voortreffelijk bereid door onze Chef Kok . Nieuw is het surprisemenu een overheerlijke Thaise rijsttafel bestaande uit een mix van voorgerechten, vijf hoofdgerechten, een nagerecht en koffie voor slechts € 29.50 p.p EEN ECHTE AANRADER
werkelijk nog nooit in zo'n slecht restaurant gegeten! prijs kwaliteit was beroerd. Voorgerecht zou exclusief moeten zijn maar het waren drie gefrituurde slappe hapjes, hoofdgerecht was niet om over naar huis te schrijven en het nagerecht was gewoon ronduit slecht! en de service was ook ver te zoeken. Hoog tijd voor verandering/verbetering. Ik kom er nooit meer!
Zondag geweest. Er was geen sfeer, misschien omdat het niet druk was. Maar we kregen ook geen service. Niet druk en ook geen service??
ok we kwamen voor het eten. Eten was koud geserveerd.. we vroegen voor gewone water kregen wij een flesje water..
Leuk restaurant met uitstekende bediening en heerlijke keuken.Sfeervol omdat het in een oud pand zit met hier en daar een Thaise invloed zoals een foto van Bhumipoll en kleden uit thailand.
Wij bezoeken regelmatig Thaise restaurantjes, dus ook in Monnickendam, Wij vinden de kwaliteit erg goed, misschien niet zo authentiek als je soms in Thailand aantreft, . De bediening is zeer vriendelijk, en ach ....waar moet je niet wat langer wachten als het druk is. Wat ons betreft een dikke pluim!
We zijn jarenlang gast geweest bij Naang Nuan maar de laatste jaren is het helaas iedere keer matiger geworden en zijn we de laatste keer voor het laatst geweest.. De verse ingrediënten weet men al maanden niet meer te vinden, de orchidee bij hoofd gerecht is ook verdwenen en de verse groente heeft plaatst gemaakt voor boerenkool en broccoli.. nee alle kans gehad voor verbetering maar voor mij een dikke 4...