Ik snap werkelijk niet waarom überhaupt iemand daar gaat eten. De prijzen zijn belachelijk hoog voor wat men krijgt. Het eten is van een slecht" Amerikaans toeristisch keuken". De gezelligheid, levendigheid en eigenaardigheid van jaren 90 zijn volkomen weg.
De enige wat je nog daar lekker kunt bestellen zijn de thee's. De bediening is natuurlijk vriendelijk en attent.
heerlijke plek midden in arnhem. eten en beniening is redelijk tot matig, afhankelijk van wie er bedient.. en waarom gooien ze dat grote balkon bovenop niet open? dan zou het nog veel mooier zijn. vooral in tropische avonden zoals de zomer van 2010!
Mooie locatie, zo naast het Musis Sacrem. Hoewel we hier al vaker waren geweest voor een drankje besloten we laatst twee salades te nemen. Een (de Italiaanse) was prima, maar de variant met vis die we ook bestelden leed aan een overschot aan kuit en kappertjes....