KeukenBelgisch

Johan61 Johan61 28 april 2012

Mooie wisselende kaart met een constante kwaliteit/ prijsverhouding.
Goede ambiance en uitstekende gastvrijheid. Goed zaken restaurant

Michele2 Michele2 7 juni 2011

Wederom uitstekend gegeten! Heerlijk op het buitenterras gegeten, waar je tegenwoordig meer dan genoeg ruimte hebt om aan te leggen met je boot. Erg aardige en professionele bediening, goede en verrassende wijnsuggesties gekregen. Kortom: een heerlijke TOPavond.

dyve dyve 28 februari 2011

Ik ga hier geregeld eten, zowel privé als zakelijk. Heten eten is altijd prima, aan bijzondere wensen (vegetarisch, glutenvrij, kindermenu) worden altijd zonder problemen tegemoet gekomen, de kaart wijzigt geregeld. Het personeel weet waar ze het over hebben, de wijnen zijn goed. Mocht je twijfelen, met

Absoluut een aanrader in de omgeving van Alphen aan den Rijn voor een heerlijke maaltijd. De porties zijn ook zeker niet te klein.

Eveline2 Eveline2 24 augustus 2010

Verrassend sfeervol restaurant, geen luidruchtige muziek, persoonlijke aandacht. We kregen alle tijd maar werden zeker niet vergeten. Voldoende personeel dat bovendien erg vriendelijk is. Ondanks dat het dinerweek was kregen we voor 25 euro toch keuze uit 3 voor- en 3 hoofdgerechten en 2 desserts. Alle gerechten werden mooi opgediend en waren bijzonder smakelijk. Lekker stukje brood vooraf. Er wordt een goed glas wij geschonken. Geen kleine porties, zowel het eten als de wijn.
We hebben echt genoten hier en komen zeker nog eens terug.

woutk woutk 23 oktober 2009

Hing een "ouwe jongens krentebrood sfeer", eten was weinig verfrissend,maar kwaliteit van de gebruikte ingredienten was prima. Service vriendelijk,maar liet diverse steekjes vallen. Wijn wat aan de prijzige kant.
Was wel gezellig en we zullen het nog een keer proberen

Geef zelf je mening over 's Molenaarsbrug