Als Sushi liefhebbers prima gegeten in dit restaurant. De sushi is uitstekend van kwaliteit, de bediening vriendelijk en voorkomend, prijs kwaliteit verhouding is ok, helemaal niets mis mee.
Heerlijk gegeten bij dit restaurant. In tegenstelling tot andere berichten hadden wij wel het idee dat de vis en sushi vers waren (en lekker!). En de ossenhaas was echt geweldig, heerlijk mals! Wij hebben prima gezeten, de naam zegt het al: Sushilounge, het is ook echt een soort lounge. Enig nadeel is dat alles vrij snel achter elkaar geserveerd werd, waardoor je heel snel vol raakt.
Buiten op het terras een heerlijk menu op tijdens de restaurant-week. De keuze was uitgebreid, de bediening voortreffelijk, en de presentatie van de gerechten verzorgd. De diverse sushis waren heerlijk en de ossehaas is een echte aanrader.
Gisteravond na een kapper een hapje gegeten bij Sushi Lounge. Gezellige sfeer en leuke bediening. Geen top kwaliteit sushi, maar gebakken groente lekker.