Hier ben je welkom om ‘al het lekkers van het seizoen’ te proeven. Er wordt niet alleen ‘heerlijk voor je gekookt’, maar achteraf ‘wil de chef ook écht weten hoe het smaakte’. Voor een avondje bij dit restaurant betaal je ‘een pittige maar faire prijs’, want de kwaliteit is wel heel goed. Bovendien worden er ‘prachtige wijnen geserveerd’. ‘Laatste tip:’ trek de stoute schoenen eens aan en ‘loop zelf eens de wijnkelder binnen... ’
Gisternavond (20-12-11) uitstekend gegeten. 4 gangen keuzemenu genomen lekker met wild naar het seizoen, een gerecht gewisseld met a la carte gerecht, was geen enkel probleem. alles mooi in balans, prachtige amuse met zalm en tonijn en zalige zoetzure rettich! Goede ambiance met een gezellig en goed gastvrouwschap. Blijft toch een aanrader!
Onlangs heerlijk gegeten bij Jean Marie! Ontvangst in de lounge met een lekker aperatief gaf al meteen een goede indruk van het restaurant, het is modern maar toch ook gezellig aangekleed.
Hier werden we bediend door een jonge maar zeer vriendelijke gastvrouw, uiteindelijk voor het 4 gangen menu gekozen wat een prima keus bleek te zijn.
Leuke gerechten met producten uit de streek en het smaakte allemaal top. Wijn arrangement sloot prima aan bij de gerechten. Na afloop nog een prettig gesprek met de chef gehad!
Zeker een restaurant om nog eens terug te komen.
Laatst weer héérlijk gegeten bij Jean Marie. Altijd iets lekkers van het seizoen. Probeer de Hollandse asperges, zalm en/of Krimpense snoek. De chef kookt heerlijk en is ook nog eens een hartelijke vent die achteraf ècht wil weten hoe het je smaakte. Laatste tip: loop eens binnen in de wijnkelder...
Bij Jean Marie kun je onder de rook van Gouda erg lekker en gezellig dineren!! Goede kwaliteit, waar je een pittige maar faire prijs voor betaalt. Kwaliteit kost iets, maar je betaalt niet te veel. Uitstekende gastheer en gastvrouw, keurig personeel. Leuke entourage, eerst een aperitief voor het aan tafel gaan. Helemaal goed. Voldoende parkeergelegenheid wat ook niet onbelangrijk is. Reken op een bedrag van 50-75 Euro pp voor een 3-gangen diner inclusief drank. Er wordt gewerkt met seizoensgerechten die uit de streek komen. Dat levert soms interessante en leuke gerechten op. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed te noemen.
Wederom een prachtavond gehad bij Jean Marie tijdens de restaurantweek. Altijd weer een echt avondje uit voor ons. Heerlijk eten, pracht wijnen, gezellige, huiselijke sfeer en een geweldig team. Bij binnenkomst gastvrij verwelkomd en plaatsgenomen in het nieuwe (voor ons althans) loungegedeelte, waar we een glaasje 'bubbels' geserveerd kregen en gastvrouw Marieke met ons het menu doornam. Omdat we geen keuze konden maken (in tegenstelling tot veel andere restaurants was hier bij elke gang keuze uit drie gerechten), hebben we er een 5-gangen menu van gemaakt. Ik heb helaas geen menu meegenomen naar huis, dus weet niet meer exact welke gerechten er op de kaart stonden. Wel staat me de risotto met verse truffel nog helder voor de geest, waarbij de chef zelf de verse truffel komt schaven aan tafel. Voor mij en mijn vrouw het hoogtepunt van de avond. Chefkok Jan Hartman, o.a. gewerkt bij sterrenchef Robert Kranenborg, weet echter van elk gerecht een hoogtepuntje te maken. Behalve qua sfeer en kwaliteit van het eten, onderscheid Jean Marie zich in mijn ogen van andere restaurants door de wijnkennis van gastvrouw en sommelier Marieke. De wijnen maken de gerechten echt áf. Rest mij nog om de rest van het team te complimenteren. Door Manon en haar collega's voelt het voor ons bijna alsof we gaan eten bij vrienden. Wanneer weer?