granaet 28 april 2012 | |
Een gezellig eetcafe. zelfs met de groupon een prima stuk vlees, lekkere friet en schaaltje smakelijke salade. Voordeel van zo' n eetcafe si dat ze weten hoe ze een lekker biertje moeten tappen. Wat het eten/drinken betreft zeker voor herhaling vatbaar.
2911 5 april 2012 | |
Wij gaan vaker van de groupon eten bevalt het dan gaan wij graag terug . Maar hier vond ik de service en bediening minder. Ook het eten was kleine porties simpel geen versieringen op het bord. Ik had mij dit eet cafe heel anders voorgesteld maar helaas valt dit tegen. Als ik een totaal rapport cijfer mocht geven zou het niet hoger zijn dan een 5 en dan zou nog zo hoog zijn omdat het vlees wel lekker smaakte |
22011956 15 augustus 2011 | |
Zaterdagavond waren wij te gast bij Nul70 met onze Groupdealbon! Gezellige zaak met vriendelijke bediening en een kok in de keuken die liep te zingen en te fluiten.
marjan53 10 maart 2011 | |
Met Groupdeal daar gegeten. Heel gezellig sfeervol eetcafe. Goede bediening, wijn werd op tijd bijgeschonken. Eten erg lekker en mooi opgediend met groenten met apart schaaltje frite. David was heel vriendelijk en ook de bar was heel gezellig. We hebben een toppie avond gehad.
fredgonn 29 december 2010 | |
Wat mij betreft had de beoordeling zelfs 'uitstekend' kunnen zijn, maar mijn tafeldame - die overigens zeer te spreken was over het gebodene - vond de satesaus wat aan de zoute kant. Vandaar gewoon goed. Een gezellig en rustig café, vriendelijke bediening. Ideaal om iets te eten voorafgaand aan een voorstelling of iets dergelijks. Heerlijk brood met aioli en een ander fijn sausje met ui en pesto vooraf. De hoofdmaaltijden kun je zowel in grote als kleine porties bestellen, een uitkomst voor de 'kleinere' eter en/of de 'kleinere beurs'. Prijs/kwaliteitsverhouding helemaal top, ik heb erg lekker gegeten voor een net bedrag, want ook al moet je voor garnituur (extra salade, patatjes e.d.) bijbetalen, dan nog zit je flink onder het bedrag wat je in vergelijkbare eetcafés en restaurants moet neertellen. Maar los van het geld, het eten was prima. Ik kom beslist nog een keer terug! |
Luastur 14 februari 2010 | |
Niet bizonder. De eetruimte is heel klein en er komt veel geluid van het bar gedeeld. De serveester zat een beetje te dromen (zij moest alles naar de kok, andere ober, etc. gaan vragen) |
ester88 12 januari 2010 | |
Van de zomer hier gegeten na een dagje strand. Het terras is klein maar erg gezellig, lekkere bank om in de strand-sfeer verder te gaan. Leuke kleine hapjes 'uit de wei', 'uit de zee' en 'uit de tuin'. Daarna een mosselpannetje. Leuke persoonlijke bediening. Ook belangrijk: zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker voor de Dennenweg. |
The Pennings 27 februari 2009 | |
Bij toeval bij dit gezellige (bruine) eetcafe terechtgekomen voor een zeer verlate lunch om 1630u.We werden enthousiast onthaald door het personeel en ook onze dochter van 9 maanden kreeg de nodige aandacht en een kinderstoel. De kaart is vrij uitgebreid en redelijk geprijsd. We mochten zowel van de lunch- als dinerkaart kiezen, die was wel nagenoeg hetzelfde.
queenbite 30 december 2008 | |
Het eten is oke maar wel kleine porties. Toen wij er waren vroor het buiten 5 graden en dat was ongeveer ook de temperatuur in het restaurant. Blijkbaar waren er geen kachels omdat buurtbewoners hadden geklaagd over geluidsoverlast. Heel vervelend dat dit niet was aangegeven bij het reserveren die middag. Ook vervelend was dat de bediening geen enkele moeite deed dit op enige wijze te compenseren (geen excuses, geen bakje koffie om het goed te maken).
proever1978 5 juli 2008 | |
Gisteren met groepje vrienden hier gegeten. Voorgerechtje met garnalenkroketten was goed met brood en aioli. De maaltijdsalades zijn heerlijk en van goede proporties. Tafelgenoot had sate en zag er prima uit. Satesaus zat er apart bij. Pluspunt want soms drijft het vlees in saus in eetcafe's. Daarnaast is de huiswijn heerlijk. Ook leuke bediening. Ik ga er nog wel een keer eten. |
Geef zelf je mening over Café-restaurant Nul 70