Dagelijks geopend voor lunch & diner, Amstelfort staat bekend om het bijzonder heerlijk en scherp geprijsde Amstelfortmenu dat er dagelijks wordt geserveerd. Wellicht interessant voor u als u een vergadering wilt plannen, Amstelfort biedt u een zeer solide basis om met uw team te komen vergaderen. Nieuwe is ons High Wine arrangement, bel naar 0297-566444 of mail met Tijmen genieten@amstelfort.nl
Je zou het ‘een ontdekkingsreis’ kunnen noemen of ‘een explosie aan geuren en smaken’, maar ‘over de gerechten bij deze zaak kun je simpelweg niet schrijven... je moet ze beleven’. Alles werkt hier mee aan ‘het verrassingseffect’, niet alleen de ‘nieuwe chefkok’, maar ook de ‘gastheer die soms zelf de handen uit de mouwen steekt in de keuken’. Hier zorgt een avondje uit eten voor een 'kwalitatief hoogstaand’ en ‘avondvullend programma’. Het restaurant is ook uitermate ‘geschikt voor grote groepen’.
Na een geweldige ervaring op 2e kerstdag, besloten we afgelopen vrijdag nogmaals de gerechten van restaurant Amstelfort te proberen. Buiten de kaart om werd ons het wintermenu gepresenteerd. Dit sprak ons direct aan. We hebben opnieuw een voortreffelijke avond gehad. Het menu begon met een verrassende amuse, gevolgd door een heerlijk drie gangen diner. de sfeer is gemoedelijk en het tempo waarop de gerechten geserveerd werden ook. Wat ons aanspreekt zijn de heerlijke combinaties van smaken. Alle ingrediënten komen tot zijn recht. We hebben genoten en komen beslist terug!
Met 1e kerstdag met 4 personen hebben we redelijk gegeten, menu was goed, amuses redelijk, ECHTER.....als je een glas champagne wordt aangeboden en je daar achteraf op de rekening ziet dat je dat 12 euro! per stuk kost en je niet eens weet wat voor champagne je gekregen hebt is dat erg schrikken. Ook hebben we gekozen voor het 5-gangen diner, dit was inclusief een ( wat achteraf bleek ) wat mager kaasplankje, maar dat we hierbij ook nog eens extra 10 euro per persoon extra moesten betalen voor het bijbehorende glaasje port was weer enorm schrikken. Zeker omdat we er van uitgingen dat dit bij het wijnarrangement hoorde. Kortom: het eten en de ambiance zijn goed maar de prijzen zijn niet in verhouding; van de eindafrekening kregen we gelijk een enorme domper te verwerken. Neem een goed gevulde beurs mee om hier te mogen eten! Een gewaarschuwd mens telt voor meerdere.............jammer!
kort samengevat:
erg lekker eten maar geen genereuze porties. Als je niet het menu neemt is het best duur, en als je niet minstens drie gangen wilt dan heb je er geen maaltijd aan.. De akoestiek is lastig in de eetzaal, lange wachttijden tussen de gangen.
Laatst weer heerlijk gegeten in het restaurant. Genoten van het "proef de zomer" menu met daarbij een zalig wijn arrangement. Lekker eten, mooie wijnen en uitstekende service. Ik kan niet anders zeggen. Hopelijk volgende keer buiten op het mooie terras!
Uitstekende keuken, en wat een service! Echt een aanrader. Het eten wordt prachtig geserveerd, aan elk detail is gedacht. Je proeft de goede ingrediënten die worden gebruikt. Het ligt een beetje afgelegen, de twee keer dat ik nu ben geweest, waren er bijna geen andere gasten.