hassol 22 mei 2012 | |
Afgelopen vrijdag gegeten bij de Rede van Nes. Geweldig!! Eten fantastisch, bediening heel attent en vriendelijk, goede uitleg. De inrichting is ook heel verrassend. Heel veel verschillende schemerlampen, lampenkappen, stoelen wat het geheel ontzettend gezellig maakte. Kortom een aanrader!!! |
laura123456 21 mei 2012 | |
Afgelopen donderdag aten we hier, eigenlijk op basis van de meningen op Iens. Het was erg goed! Heerlijke zeebaars in zoutkorst, wat spinazie erbij, niet te ingewikkeld, pure smaken, gewoon heel erg lekker eten. En fijn dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid! Eigenaresse Karen is zeer gastvrij, loopt over van enthousiasme, erg betrokken op de gasten. |
jan-harmen 25 maart 2012 | |
Heerlijke zeebaars gehad (op 24 maart 2012). Als voorgerecht pure oesters. En zalmtartaar. Allemaal erg lekker. Daarbij komt de prettige bediening en ook nog de koffie waar een heeeerlijke zelfgemaakte brownie bijzat. Top! |
NienkedB 7 maart 2012 | |
Heerlijke avond gehad met vriendinnen bij de Rede van Nes! Contact en reservering via Twitter en gastvrouw Karen nam de tijd om persoonlijk kennis te maken en een glas bubbels namens het huis aan te bieden. Wat een warm ontvangst! En dan het eten, heerlijk! We hebben genoten van de kookkunsten van Roy. Heerlijke coquilles, kreeft en vooral de lijngevangen zeebaars in zoutkorst is fantastisch. Niet eerder zo'n mals en sappig stukje vis gegeten. Complimenten!
Cloudt 7 maart 2012 | |
De Rede van Nes is een vondst op Ameland! Gelijk bij binnenkomst is de toon gezet, men is blij jou als gast te mógen ontvangen. De zaak is gezellig ingericht en zowaar stoelen die uitnodigen te gaan dineren. Een beknopte kaart met mooie gerechten, prima. Wij kozen vier gangen met als starter tartaar van zalm, bisque van strandkrab, zeebaars uit de oven en als dessert chocoladetaart met ijs. Daarbij een mooie wijn van de goed geselecteerde wijnkaart. Alle gerechten waren van een bijzonder eerlijke eenvoud, geen poespas. Gewoon prachtige producten tot in perfectie bereid. Alles was heerlijk, het chocoladedessert 'to die for"! Steeds perfecte bediening en timing van de gastvrouw. Hier geen gedoe met amuses, opdringerige wijnarrangementen en koffie compleet á 7 euro op de rekening. Dat het nog bestaat, eerlijke gepassioneerde mensen die je zo verwennen. De Rede van Nes een reden om Ameland te bezoeken. |
Proever73841 5 maart 2012 | |
Op 3 maart aten wij bij dit restaurant. Prima ontvangst, heerlijk voorgerecht met coquilles en buikspek, royaal hoofdgerecht met kabeljauw, bietjes en aardappelpuree. Halverwege de avond kwam de klad in de bediening. Ook het nagerecht, een bolletje ijs in een plas warm roodfruit, was niet spectaculair. |
robgooijer 1 februari 2012 | |
Tussen Kerst en Oud & Nieuw gegeten. Fantastische zeebaars in zoutkorst, prima wijn, lekkere omgeving. Bijzonder vriendelijke gastvrouw en een top kok.
PeterPaul 15 januari 2012 | |
Een weekend Ameland is zeer aan te raden, prachtige natuur en aan Nes heeft het eiland een prachtig dorp. Een rondgang door Nes had 'smiddags een paar restaurants opgeleverd waar we wel wilden eten. Uiteindelijk kozen we voor " de rede van Nes". En wat een goede keuze bleek het te zijn. Een leuke inrichting met veel verscillende stoelen en lampen (zonder dat het te druk werd aan de ogen) en een zeer vriendelijke en kundige gastvrouw die haar werk uitstekend deed. Dat mag ook gezegd worden van de onzichtbare, maar uitstekende kok. Tjonge, de man (-nen?) kookt de sterren van de hemel. Mijn man is meer van de vis, ik meer van het vlees en beiden zijn we aan onze trekken gekomen. Aan elke Ameland bezoeker is "de rede van Nes" zeer aan te raden! |
IngeborgKuyvenhoven 3 januari 2012 | |
Op oudejaarsavond bijzonder lekker gegeten in de Rede van Nes. De vriendelijke en spontane bediening van Karen, en de uitstekende kookkunsten van Roy - het was een waar genoegen! Heerlijke Siciliaanse rode wijn, een overheerlijk vegetarisch menu en een zalige chocoladetaart. De originele inrichting met diverse lampen en stoelen maakt het helemaal 'af'. Als klap op de vuurpijl (letterlijk!) vloeide de champagne tot ruim na twaalven en waren er oliebollen en goede muziek. Kortom: gastvrijheid ten top en een aanrader voor elke bezoeker (en inwoner) van Ameland!
PhyllisvanEwijk 29 december 2011 | |
Gisteravond voortreffelijkm gegeten in de Rede van Nes. Wat direct opviel was de enorme gastvrijheid door Karen. Ook al waren veel tafels bezet, Karen liep heel ontspannen en rustig te serveren.
Geef zelf je mening over Rede van Nes